Publikováno Červen 15, 201510 r zdravim, řešim následující problém...za jízdy motor sebou někdy trhne, někdy jen kuckne, někdy jak kdyby ztratil výkon, někdy zas při rozjezdu jede jako kdyby mě něco zezadu drželo a pak vystřelí jak kdyby mě to pustilo poté zas jede jak má Upraveno Červen 22, 201510 r od dobis
Červen 23, 201510 r Autor Poznatek..dneska jsem si povšiml divnýho zvuku čerpadla v nádrži...čerpadlo je slyšet jak přidává nebo ubírá chaoticky na otáčkách, nemělo by držet stálý otáčky ?
Červen 24, 201510 r může to být ono, něco podobnýho jsem měl já , začal bych palivovým filterm, pak čerpadlem, pokud je čerpadlo hlučnější, může to být ono, není věčný, mé přestalo tlakovat , začalo být při neutrálu a stání slyšet až k řidiči, začalo to , když už mělo 275 tis.km. Třeba postačí vyměnit ten filtr.
Červen 25, 201510 r Autor dneska sem se dostal k měření tlaku čerpadla...za chodu motoru kmitá mezi 2,2-2,3 bar...na přiškrcení a následný puštění vůbec netlakuje...drží stálou hodnotu. Z jednoho videa popisoval chlapík vadný čerpadlo a z jeho výkladu usuzuji, že to moje je tedy v pr***. Filtr jsem měnil cca 2 měsíce nazpět
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.