jakudo Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 No mě se právě ry 16" černé strašně líbí k té zelené rallyeSent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 ...oproti základním stříbrným 15"Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Nerieš to samo že 16" sú super, aj ja to tak mám a na zimu 15" plech, jedine čo ma trošičku hnevá horšie sa umývajú a je na nich vidieť špina, inak sú super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 15" plechy na zimu jsou jasný, to je bez debat. Asi si připlatíme a dáme ty 16:) holt budu častěji mýt auto[emoji3]Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Na 16" je auto na dalnici a ve vetru urcite stabilnejsi nez na 15". Muzu potvrdit... Jinak jel jsem ted nedlouho po sobe dve dlouhe a temer totozne streky - pres 3tis km do Norska na 15" a ted necelych 3tis do Svedska (2/3 trasy totoznych). Prvne sporeba 5.8l ted 6.6l, ale oproti prvni strece jsem vezl na zadku kola, takze bych tu vyssi spotrebu pripisoval spis tomu - taky vic foukalo... obcas auto zacukalo, ale urcite ne tolik jak na 15" - rekl bych, ze i pri beznem predjizdeni kamionu je to znat. Auto lip "sedi" a drzi smer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Mám 15 zimáky plech 6,0J x 15" ET38 a k nim poklice Dakara 6,0J × 15" a moc se mě nelíbí, chtěl bych se zeptat jestli budou pasovat i originální poklice Dentro 5,0J × 15”, které se mě líbí víc. Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 zeptam se tech co prechazeli 15 -> 16 pocitili jste nejakou zmenu v dynamice, tzn ze by auto bylo pote linejsi (musi roztacet tezsi a sirsi kola) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 16" mám asi 2 týdny a necítím žádný rozdíl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 ja tiez nepocitujem ziaden rozdiel ani v dynamike ani v komforte jazdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Letné 16" mám už dlhšie asi mesiac a ako som ich prehodil, všimol som si vyššej spotreby, ale ako teploty lezú vyššie a vyššie sa to zasa normalizuje na môj štandard. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Rozdil tam je. Se sirsimi pneu je auto stabilnejsi a min to s nim hazi ve vetru na dalnici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 5. Květen 2017 Sdílet Vloženo 5. Květen 2017 (editace) Ano, auto je určitě stabilnější a lépe drží. Ale žádný jiný rozdíl jsem nepocítil. Mám 16´ stříbrné Italia. Fotky v mém vlákně. Editováno: 6. Květen 2017, autor: smekac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 5. Květen 2017 Sdílet Vloženo 5. Květen 2017 (editace) I 17" jsou co se týká komfortu v pohodě, 16" bych se vůbec nebál Editováno: 5. Květen 2017, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.