Přejít na obsah

ronall

Uživatel
  • Počet příspěvků

    255
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 147 zobrazení profilu

Oznámení ronall

  1. Dík, jak bude čas mrknu na to. Taky mě to tak připadá, že by to mohl být nějaký špatný kontakt.
  2. Zdravím, poslední dobou se mě dost často stává, že se nezamknou levé zadní dveře. Když zamknu auto dálkovým tak slyším jak cvaknou zámky, ale vzápětí slyším ještě jedno cvaknutí a to už vím že se levé zadní dveře neuzamkly a dioda nebliká, ale svítí. Nedělá to pokaždé, ale řekl bych že se to zhoršuje. Zkoušel sem všechno možné a zjistil sem, že když oddělám malou gumovou krytku ve dveřích a otočím klíčem s tím nouzovým zamykacím voličem tam a zpět, tak se dveře potom normálně zamknou dálkovým ovladačem a pak to chvíli funguje, než to udělá znovu. Neví někdo kde může být problém, díky.
  3. Tento názor tak úplně nesdílím, mám 1.2 66kW a příležitostně jedu i 1.0 70kW a rozhodně příjemnější jízda s mojí 66kW, to myslím hlavně po městě a okolí, nebo kratší trasy, držení vyšších otáček a neustálé podřazování kvůli dunění 1.0 je celkem otrava a celková plynulost jízdy je lepší u 66kW. Chápu že dnes není moc na výběr, ale pokud sežene 1.2 tak za mě lepší volba pro jeho požadavky.
  4. ronall

    LED osvětlení RZ

    Dostal jsem jako dárek originál LED osvětlení SPZ, výměna bez problémů provedena a chybu nehlásí, takže bez kodování MR2015. Důkladně jsem taky zkontroloval výřezy a naštěstí žádný náznak koroze, takže naprostá spokojenost.
  5. No wirer průkopník, jako vždy pěkná práce a článek, ale popravdě když se dívám na ten nárazník jako celek i s odrazkama, tak si říkám že jsem rád, že mám před FC světla a nárazník, protože při této úpravě je toto sice jediné ofiko správné řešení, ale design s těmato odrazkama v nárazníku je pro mě nepřijatelný i když uznávám že na červené to není taková hrůza, jako by to byla např.u mé cappuccino. Světla jako taková jsou super a líbí se mě, o to víc zamrzí absence odrazek v nich, protože obecně ty odrazky v náraznících jsou za mě hrůza, hlavně ty tvary.
  6. ronall

    Letní pneumatiky

    Mám je 4 roky a nic takového rozhodně nepozoruji, naopak bych řekl že jsou tiché a dobře drží, hlavně na mokru. Vzorek taky nijak moc nemizí, takže spokojenost.
  7. ronall

    Letní pneumatiky

    Myslím že ty Dunlopy jsou dobrá volba, mám sice 15", ale cítím to podobně jako ty, velice dobrá zkušenost. @Twisted souhlas Bravuris mě taky nenadchly na F1/rozměr 185/.
  8. Mám 1.2 66kW 2015 a nic takového nepozoruju, schválně jsem se na to zaměřil v různých situacích a chová se to u mě podle schematu - studený motor po nastartovaní ohřívá katalyzátor 1000ot zhruba půl minuty, pak klesne na 800 a drží i při studeném motoru, zkoušeno při různých teplotách venku/nejméně 0 st. včera/. Klímu mám stále na auto, takže AC zapnuto. Jednou se mě stalo že Start stop vypnul motor na zacpané křižovatce, asi za minutu motor sám naskočil, na maxidotu hláška o zvýšeném odběru proudu a otáčky asi deset sekund na 1000 a pak hned zase na 800 a držely, jinak v žádné situaci 1000 nebylo. Za sebe teda musím říct, že mě to asi funguje jak má.
  9. @zwan už jsem to tady taky řešil, bohužel nastavení citlivosti se nezobrazí v menu swingu.
  10. No já mám asi štěstí 10 pokusu a 10 odsoku, klíč pokaždé najiném místě ve voze a mám už za sebou i jeden na ostro, naštěstí taky odskočil.
  11. Takže u mě hotovo, výměna proběhla dnes. V pondělí roční servisní prohlídka a nahlášení problému vedení okna a dnes ráno bez potíží vyměněno na záruku.
  12. No pěkně, nové dveře, to už muselo být hodně špatné. Dík za info, nahlásím to a uvidíme jak dopadnu, prasklé to ještě nemám, ale vyboulené je to slušně.
  13. @MilanHos toho se právě obávám. @Martab O tom podlepení se právě píše v tom TPI, jako nápravném opatření po výměně komplet celého vedení, což se určitě mění jen při popraskání, foto jak si to měl náhodou nemáš?
  14. Nedávno jsem si všiml, že mám lehce deformovanou vrchní část vedení skla na levých zadních dveřích. Vím, že se tady už něco takového řešilo a našel jsem i TPI, kde je problém popsaný, ale v horším stavu, kdy je vedení už popraskané, což já zatím sice nemám, ale i tak se mě to moc nelíbí. Chci se zeptat těch, co už podobný problém řešili, jestli byl nějaký problém s reklamací v servisu? Za 14 dní jedu na výměnu oleje, tak to tam chci reklamovat.
  15. @Martabříkáš to mělo být od začátku. Vypadá dobře, co montáž nějaké úpravy?
×
×
  • Vytvořit nový...