Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No mě se právě ry 16" černé strašně líbí k té zelené rallyeea7bd08db737de431dcb61dde6c61324.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

...oproti základním stříbrným 15"81ab966f2aae25dbd6711371b5a04b86.jpg

Nerieš to samo že 16" sú super, aj ja to tak mám a na zimu 15" plech,  jedine čo ma trošičku hnevá horšie sa umývajú a je na nich vidieť špina, inak sú super.

15" plechy na zimu jsou jasný, to je bez debat. Asi si připlatíme a dáme ty 16:) holt budu častěji mýt auto[emoji3]

• 2 týdny později...

Na 16" je auto na dalnici a ve vetru urcite stabilnejsi nez na 15". Muzu potvrdit...

Jinak jel jsem ted nedlouho po sobe dve dlouhe a temer totozne streky - pres 3tis km do Norska na 15" a ted necelych 3tis do Svedska (2/3 trasy totoznych).

Prvne sporeba 5.8l ted 6.6l, ale oproti prvni strece jsem vezl na zadku kola, takze bych tu vyssi spotrebu pripisoval spis tomu - taky vic foukalo... obcas auto zacukalo, ale urcite ne tolik jak na 15" - rekl bych, ze i pri beznem predjizdeni kamionu je to znat. Auto lip "sedi" a drzi smer.

• 2 týdny později...

Mám 15 zimáky plech 6,0J x 15" ET38 a k nim poklice Dakara 6,0J × 15" a moc se mě nelíbí, chtěl bych se zeptat jestli budou pasovat i originální poklice Dentro 5,0J × 15”, které se mě líbí víc. Dík za odpověď.

PIC_6V0071455.jpg

pic_5JA071455.jpg

• 7 měsíců později...

zeptam se tech co prechazeli 15 -> 16 pocitili jste nejakou zmenu v dynamice, tzn ze by auto bylo pote linejsi (musi roztacet tezsi a sirsi kola)

16" mám asi 2 týdny a necítím žádný rozdíl:)

ja tiez nepocitujem ziaden rozdiel ani v dynamike ani v komforte jazdy. 

Letné 16" mám už dlhšie asi mesiac a ako som ich prehodil, všimol som si vyššej spotreby, ale ako teploty lezú vyššie a vyššie sa to zasa normalizuje na môj štandard.

Rozdil tam je. Se sirsimi pneu je auto stabilnejsi a min to s nim hazi ve vetru na dalnici...

Ano, auto je určitě stabilnější a lépe drží. Ale žádný jiný rozdíl jsem nepocítil. Mám 16´ stříbrné Italia.

Fotky v mém vlákně. 

Upraveno od smekac

I 17" jsou co se týká komfortu v pohodě, 16" bych se vůbec nebál

Upraveno od MilanHos

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.