tcheco Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Pri jizde po nerovnostech mi vrzou vsechny dvere. Mam dojem, ze to jsou gumy dvojiteho tesneni. Kdyz jsem je nastrikal silikonem tak to prestalo, ale ne na dlouho. Mate nekdo stejny problem a jak jste ho vyresili? Dik za odpovedi a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 nesmíš jezdit po poli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tcheco Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 nesmíš jezdit po poli Dik za upozorneni, myslel jsem, ze 0 II je traktor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 já měl ten sám problém,pomůže jelení lůj,nebo od velvany přípravek na gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Jo,ještě nepoužívej hlavně benzín na odmaštění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZbrandy Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Jo,ještě nepoužívej hlavně benzín na odmaštění Mam stejny problem, v servise mi na garanci meni vnitrni tesneni vsech dveri. Pr. tyden to bude vymenene. Podam pak hlaseni jestli to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 CZbrandy: jak to budeš mít vyměněné, podej hlášení, jsem zvědav, ale řekl bych, že ti to nepomůže, pač to dělá, díky tomu, že se karoserie při přejezdu nerovností "kroutí" a tím pádem to těsnění se hýbe po ramu dveří, takže pomáhá jen ošetření těch gum! Já to cca. 1x měsičně natřu silikonem a je to v pohodě. nejhorší to je, když zmoknou otevřené dveře při častém nastupování a vystupování, to se pak musí natřít, jinak to celkem dost vrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 já si sundal na zkoušku to vnější a bylo ihned po problému. dělá to vnější těsnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZbrandy Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Jo,ještě nepoužívej hlavně benzín na odmaštění Mam stejny problem, v servise mi na garanci meni vnitrni tesneni vsech dveri. Pr. tyden to bude vymenene. Podam pak hlaseni jestli to pomohlo. takze mam vnitrni tesneni na vsech dverich vymenene na zaruku. Subjektivne je aerodynamicky hluk od dveri mensi, ale mozna se jen jedna o dojem ze to mam vymeneny. Pres tyden budu jezdit bez radia a uvidim (uslysim ) jestli ty vyse popisovane zvuky budou stale zretelne ci nikoli. Vrzani dveri jsem jiz neregistroval ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Já mám zase vyměněne všechny 4 vnější a už mám konečně pokoj. Jenže u mě byl vrzavý a ne aerodynamický hluk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZbrandy Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Já mám zase vyměněne všechny 4 vnější a už mám konečně pokoj. Jenže u mě byl vrzavý a ne aerodynamický hluk. jak jsem zminil vyse, vrzani jsem puvodne registroval v suchem pocasi trvale, ted po vymene jiz vrzani neregistruji, aerodynamicky hluk od dveri se mi zda je mensi ... pokud se to vrzani zase zacne projevovat, budu v servisu pozadovat vymenu i venkovniho tesneni. neresil jsem to vse najednou ihned, radeji postupne, aspon budu vedet presne co to zpusobuje. V servise s tim az tak velkou zkusenost (co se tyce cetnosti techto specifickych reklamaci) nemaji ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Já jsem si to ale způsobil sám. To venkovní jsem máznul s...kou na palubní desky a to bylo šílený. Tak honem benzín a odmastit. Trochu pomohlo,ale nic moc. No a teď jsem zjistil,že ta guma je ještě potažena nějakým plastem,který jsem umyl tím benálem. Takže jedině vyměna všech. No,už to mám za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZbrandy Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Já jsem si to ale způsobil sám. To venkovní jsem máznul s...kou na palubní desky a to bylo šílený. Tak honem benzín a odmastit. Trochu pomohlo,ale nic moc. No a teď jsem zjistil,že ta guma je ještě potažena nějakým plastem,který jsem umyl tím benálem. Takže jedině vyměna všech. No,už to mám za sebou. aaaaaha, no chybama se clovek uci ... tak hlavne ze uz mas tesneni gut tesneni vzdy jenom silikonovym olejem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Jo,jo,gut je,ale za tři litry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZbrandy Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Jo,jo,gut je,ale za tři litry. no ja jak v servise podepisoval garancni fakturu na to all tesneni tak sem koukal , kolik ze to tisicovek stoji. ... ale jak to bylo na zaruku tak sem to podepisoval velmi rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tcheco Vloženo 17. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Jake mate zkusenosti s vrzanim dvojiteho tesneni dveri u O2 a jak jste to resili? Reklamoval jste to nekdo? Zkusil jsem silikon, specialni pripravky na gumy, prestalo to tak 2-3 dny a znovu. Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 tohle jde vyreklamovat,všechny 4 kedry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Já jsem to sice nereklamoval,ale vyměnil. Čim víc to budeš mazat,tím rychleji a víc to bude vrzat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 origo těsnění je mazáno nějakým práškem bo co,alespoň u Superba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Zatiaľ bez problémov, tú gumu ničím nemažem, iba umývam čistou vodou. Rovnako umývam aj miesto, kam tá guma dosadá. Ale ak to začne vŕzgať, tak asi skúsim naleštiť karosériu pod gumou, nech sa to po nej ľahšie šmýka prípade by som skúsil aj silikón (alebo čo to mám) v takej tuške, špeci na gumy dverí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 tohle jde vyreklamovat,všechny 4 kedry... Mozno blba otazka - co su to kedry? Pokial sa bavite o tych vokajsich gumach dveri tak sa ich chystam reklamovat tento alebo buduci tyzden - bola na to vydana nejaka aktualka, keby ma chceli odbyt...? Mne uz vrzgaju vsetky dvere, je to uz uplne neznesitelne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Nenech se odbýt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Tohle jsem si vyžral asi po 14 dnech nového auta. Vrzalo to tak neskutečně,že jsem uvažoval,ať jde radši do světa. Po roce jsem řešil další problém,který jsem po 2 měsících se servisem vyřešil a teď konečně spokojenost. Nevím,jestli bych tohle měl u jiné značky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 A tie tesnenia Ti v ramci zaruky bez problemov vymenil? Predpokladam ze mna budu presviedcat ze problem nie je v aute ale vo mne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Ani mě nenapadlo něco po nich chtít.Dnes jsem už chytřejší. Stálo mě to skoro 3 litry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.