Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

Rad bych se podělil s peripetiemi s tahnutím do strany. Před časem jsem začal řešit to,ze auto táhlo mírně do strany a při jízdě rovné byl volant mírně natočen do strany=>serizeni geometrii způsobilo ještě větší natočení volantu při přímé jízdě=>prohození kol zepředu dozadu a do krize=>problém přestal ale objevilo se při akceleraci na 5 při rychlostech 110 + víbrovani na volantu, po přeřazení na 6tku a následně ustálené jízdě je vše OK=> vyvážení kol a prohození kol zepředu dozadu=>opět natočení volantu do strany při jízdě rovné.

Na autě mám 17 palcové disky ET 45. Myslíte ze je to kolama?nebo něčím na podvozku? Na zimacich si vibrace neuvědomují..

• 1 měsíc později...

od minulého roku riešim obdobný problém, žiaľ stále bez úspechu a to som už vymenil: zadná náprava - complet + zadné lmiče, predné tmiče, predné sil.bloky ramien, no auto stále ťahá mierne vpravo + volant je pootočený taktiež mierne vpravo. GEO robená už ani neviem koľký krát - papierovo je všetko O.K., no reál je na prd!

Nemá niekto nejaký tip či nápad čo s tým?

geometrie zadní nápravy také dělaná?

Mě když dělají geo tak předek i zadek, zajel bych jinam nejlépe na laserovou

Měl jsem stejný problém na O2 Combi. Odskákané 17 palcové pneu a podivně sjeté a hlavně hlučné. Problém vyřešen při koupi nových pneu.

Slyšel jsem, že kombinace O2 Combi + 17 palcové kola = odskákané pneu+hlučné+zatáčí

Mám ještě 16 palců a ty jsou OK. Soused má 18 palců na O2 a taky OK. Momentálně po roce na 17 palc. kolech opětovný problém - > odskákané a začínají být hlučné

• Autor

Nakonec vyřešeno pravé kompletním přechodem ze 17ctek na 16" palcové kola. A vše OK. Jezdím hodně po dálnici a trosku po Praze a 16 ctky jsou komfortnější a auto min trpí..

co 16 ale 15 jak jsou komfortní :-)

na 17 a 18 je jine nastaveni geometrie, proto se vam sjizdi spatne a auto se blbe chova.

tak zdá sa, že sa to "asi - možno" podarilo, aj keď na úkor mierneho opotrebenia min.jednej z pneu (tie pneu mám tretiu sezónu a je na nich nabehaných cc 25.000km), čo má za následok mierny ťah do strany - vpravo.

Okrem opätovného nastavenia GEO sa povymieňali pneu medzi sebou a ako tak to ide, no a aj volant je konečne ako tak rovno a ak ho aj v rovine podržím, auto už neťahá do strany (pred opätovným nastavením GEO ťahal vozidlo pri polohe volantu v rovine vľavo).

Samozrejme GEO robená zakaždým ako vpredu, tak aj vzadu a to na jednom z najlepších, ak nie na najlepšom a najnovšom stroji v širokom okolí! (samozrejme laser)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.