Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 no hlavně jsem tu moderator a tak... spoustu kamaradu... mimochodem až tady dokecame tak to smažu... do tý odpovědi kde to najdeš... aby nebyl průser... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Taky dobrá fotka...ale vypadá to tam jako offroad... je to docela nízko když jedu v hlubokejch kolejích drhnu břichem o zem... jj,pekný sedacky,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 no hlavně jsem tu moderator a tak... spoustu kamaradu...mimochodem až tady dokecame tak to smažu... do tý odpovědi kde to najdeš... aby nebyl průser... jasny pohoda,smaz celej post "najezdy" no problem,asi si je utlucu ze dreva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Taky dobrá fotka...ale vypadá to tam jako offroad... je to docela nízko když jedu v hlubokejch kolejích drhnu břichem o zem... jj,pekný sedacky,.. děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 chystas nejaky update na seatovi? jikat pekna barva fakt tam sedne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Taky dobrá fotka...ale vypadá to tam jako offroad... je to docela nízko když jedu v hlubokejch kolejích drhnu břichem o zem... jé to je moje špinavý zadní okno a zadní stěrač při cestě do Příbrami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 no hlavně jsem tu moderator a tak... spoustu kamaradu...mimochodem až tady dokecame tak to smažu... do tý odpovědi kde to najdeš... aby nebyl průser... jasny pohoda,smaz celej post "najezdy" no problem,asi si je utlucu ze dreva to bude vypadat určitě dobře... a držet to bude taky fajn... pod to auto bych v tom případě určitě vlezl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 no hlavně jsem tu moderator a tak... spoustu kamaradu...mimochodem až tady dokecame tak to smažu... do tý odpovědi kde to najdeš... aby nebyl průser... jasny pohoda,smaz celej post "najezdy" no problem,asi si je utlucu ze dreva to bude vypadat určitě dobře... a držet to bude taky fajn... pod to auto bych v tom případě určitě vlezl... nahodou tu mam jedny stary a jsou dobry drzej neni to nejaky 2-3 cm ale kolem 5-6ti cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Fíla: jo to je ono Kodemi: jo chystám ale až přes zimu... mám vybraný takový decent prahy... ale stojej 12, musim koupit gumy... když už je budu kupovat tak je celkem jedno jestli 16 nebo 17 a pokud se mi podaří střelit tydle rok starý kola tak koupim ty samý ale 17"... potom chci předělat respektive dodělat hudbu.... hezky schovat a ocalounit a jiný kabely... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Lewis:bude pekny,doufam ze te na sraze nekde toho seata uvidim vedle skodovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Většinou jezdim se skoda forem... fila, bobík, maca, klaca, amogh, olin, katka, sejis, ted jsem stal v plasech za octavia klubem... pohoda prostě... když tam není vysloveně sraz seat-klubu stojim mezi skodovkama... Edit: na Pticu jsem uplně zapoměl jak letos s nama nejezdí na srazy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 už máš nastudovanej tuning??? a hlavně pořádně prostudovaný forum??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 jj ja se taky otocim po nejakym seatovi,na zivo bych chtel videt hlavne macovo fabii a fila fabulu + tveho seata ,.. uz abych mel papiry a lital taky takhle po srazech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Lewis jak co,furt se ucim neco noveho jsme teprve na zacatku ale uz mam par barev pro svou budouci fabii,a vzhled mozna taky ,.. Spis hodne ohledne motoru prostudovano,.. jeden hodny pan pak udela technickou tak aby mi to proslo i z jinem motorem mozna nebudu menit motor jen uplne prekopavat uvidime,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 no ono každá z těch co jsem psal je super... amogh má spoustu nápadů... klaca má krásnou fabii na foru se jmenuje hatatytla maca ji má krásně dole a širokou... a jede jako svin... fila má ted nový podsvícení a má krásnej airbrush bobík má spoustu vychytávek... ten mel klasika ale co ten má za výbavu... těšim se až uvidim na živo fidelkova juniora... Olina a pticu znáš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Lewis:olin me docela nastval,jak do fabie rval tu muziku a pak nakonec uhnul .. byla by to mrda mit takhle muziku ve fabule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 kdo byl do tuningu zakouslej jak blázen a ted trochu malinko na forum nechodí je laky... nejezdí ani na srazy... Modrej drsnák... ted se tu objevil po 3 mesících... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Lewis:olin me docela nastval,jak do fabie rval tu muziku a pak nakonec uhnul .. byla by to mrda mit takhle muziku ve fabule Ptica... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 neznam nikoho z fora krome Speedyho tady,ma octavii I a je z TCT (tuning club teplice) jako ja:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 no to se mi asi poplet nick,ten jak ma zlutou fabii udelanou, 1,4ka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 pticova fabie loni... 1 2 3 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Modrej drsnák. no ten ma pekny kola,teda mel ta cerna tam teda sedi ale fakt bych si jako kola bud nechal nekde udelat poradne kde se to moc neoprejska,nic proti domaci tvorbe ale tohle je docela uz moc tak spis cerny rovnou nebo nechat nekde udelat ,.... a respekt ma hodne ten modrej junior jak ho dotahnul do RS ,.. namrd fakt neco takoveho uvazuju ja RS plasty ale po bokach nejaky to sani ,.. zadnej milotek nic ,.. interier mozna elegance a RS ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Hodně se bavim s martinem na forum moc nechodí... 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 pticova fabie loni...1 2 3 4 jj ma to pekny ted tam ma interier z elegance 2003,taky pekne hodi se k barve auta ,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Modrej drsnák. no ten ma pekny kola,teda mel ta cerna tam teda sedi ale fakt bych si jako kola bud nechal nekde udelat poradne kde se to moc neoprejska,nic proti domaci tvorbe ale tohle je docela uz moc tak spis cerny rovnou nebo nechat nekde udelat ,....a respekt ma hodne ten modrej junior jak ho dotahnul do RS ,.. namrd fakt neco takoveho uvazuju ja RS plasty ale po bokach nejaky to sani ,.. zadnej milotek nic ,.. interier mozna elegance a RS ... on je nemá oprejskaný... jsem to tam vysvětloval... ty smouhy bylo že je měl špatně umytý... a má tam perlet s velkými zrny... ten foták to vytáhl... to nechal dělat v profi firmě... ty to forum moc nestíháš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.