Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 no jo můžeš napsat mě se to nelíbí... ale nijak zvlášt to nerozebírat a maximálně říct proc... nelibi protože... a protože... a proto... ale ty jsi to napsal fakt nestastne.... podívej se u modrýho drsnáka napise spousta lidi me se to nelibi.... nikdo nic nerekne... kazdýmu se libi neco jinýho... ale je fakt že u amogha malokdo napise neco negativního a proste jsi vypadal jako prudič... a na just se mi to nelibí ane ane ane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Fíla: neloguj to tady furt a taky neco pis mas zpravu ohledne toho DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 no jo můžeš napsat mě se to nelíbí... ale nijak zvlášt to nerozebírat a maximálně říct proc... nelibi protože... a protože... a proto... ale ty jsi to napsal fakt nestastne.... podívej se u modrýho drsnáka napise spousta lidi me se to nelibi.... nikdo nic nerekne... kazdýmu se libi neco jinýho... ale je fakt že u amogha malokdo napise neco negativního a proste jsi vypadal jako prudič... a na just se mi to nelibí ane ane ane! jasny no:-) ale tady u toho by me to i vadilo ze je to takhle blbe zalozeny i kdyz se k tem chybam nevyhnes ,.. ale jde to videt jen pri otevrenych dveri,.. na sraze mu to nikdo prolejzat lupou jako ja nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 docela mi i vadi jak dal chudej student na tu zlutou RS tu masku od milotecu,to mi docela pripada osklive:-) ty mracitka no dobry stim souhlasim nejsou tak spatny ale ta maska se mi tam moc nelibi ale tak to je samozdrejme vec v kusu kazdeho myslim že klidně můžeš napsat... a mě se to tak nelíbí... myslim že se to tam nehodí... to ti nikdo nebere tvuj názor ale sakra napis to nejak normálne... mě je 22 a jsem tady za malý pívo... na moje názory se donedávna dívali taky skrze prsty a obrovský hádky kvuli kravinám a tak... a i s chudasem... ale proste vsechna voda nakonec stece dolu... musi se to podat s urcitou uctou... holt s kazdýho tveho projevu jde videt ze jsi 15 letej kluk... to je celý a vypadaš tady jako prudic když jenom haníš... poslední dobou ale nenapises nic kloudnýho... vetsinou jenom jooo dobrý... nebo cool... rekni svuj názor... myslim že by jsi si mohl spoustu lidi ziskat když odůvodníš svůj názor... mě se to líbí protže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Fíla: neloguj to tady furt a taky neco pis mas zpravu ohledne toho DVD fíla sel ted pryc... stíhám i icq... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 docela mi i vadi jak dal chudej student na tu zlutou RS tu masku od milotecu,to mi docela pripada osklive:-) ty mracitka no dobry stim souhlasim nejsou tak spatny ale ta maska se mi tam moc nelibi ale tak to je samozdrejme vec v kusu kazdeho myslim že klidně můžeš napsat... a mě se to tak nelíbí... myslim že se to tam nehodí... to ti nikdo nebere tvuj názor ale sakra napis to nejak normálne... mě je 22 a jsem tady za malý pívo... na moje názory se donedávna dívali taky skrze prsty a obrovský hádky kvuli kravinám a tak... a i s chudasem... ale proste vsechna voda nakonec stece dolu... musi se to podat s urcitou uctou... holt s kazdýho tveho projevu jde videt ze jsi 15 letej kluk... to je celý a vypadaš tady jako prudic když jenom haníš... poslední dobou ale nenapises nic kloudnýho... vetsinou jenom jooo dobrý... nebo cool... rekni svuj názor... myslim že by jsi si mohl spoustu lidi ziskat když odůvodníš svůj názor... mě se to líbí protže... zejtra neco napsisu,nepisu to kvuli tomu ze sem se chytnul z x lidna klvuli tomu interieru ,.. tak si davam bach ana prsty co pisu no ... radci ,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Zdravím i Chudýho studenta... Funtom asi nestíhá a ještě nedočetl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 mam te na icq:-) kdyztak prohodime nekdy rec tam :-) tady to promaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Zdravím i Chudýho studenta...Funtom asi nestíhá a ještě nedočetl... ty jo-dalo mi to práci-tenhle thread jsem nesledoval-kdo by tušil, že nájezdy se takhle rozjedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 no ne klidně kecej protože já to potom přesunu bud do lampárny a přejmenuji na pokec o úpravách... nebo to smažu celý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 nj ted uz toho moc nebude,pokracovani na ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 klidne to smaz pak cele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Zdravím i Chudýho studenta...Funtom asi nestíhá a ještě nedočetl... ty jo-dalo mi to práci-tenhle thread jsem nesledoval-kdo by tušil, že nájezdy se takhle rozjedou To určitě... začolo to OTéčkem o mém simsonu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 nj ted uz toho moc nebude,pokracovani na ICQ nene... pokračování tady... jedeme dal... KTerý tuning stránky navštěvuješ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Zdravím i Chudýho studenta...Funtom asi nestíhá a ještě nedočetl... ty jo-dalo mi to práci-tenhle thread jsem nesledoval-kdo by tušil, že nájezdy se takhle rozjedou To určitě... začolo to OTéčkem o mém simsonu... já měl teda mustanga;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Zdravím i Chudýho studenta...Funtom asi nestíhá a ještě nedočetl... ty jo-dalo mi to práci-tenhle thread jsem nesledoval-kdo by tušil, že nájezdy se takhle rozjedou To určitě... začolo to OTéčkem o mém simsonu... já měl teda mustanga;-) Taky dobrý... 3 rychlosti že??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 ale já jsem začínal na Babetě... 1 rychlostní... jela 65... když si kluci vezli kočky za sebou na simsonu tak mi nestačili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Zdravím i Chudýho studenta...Funtom asi nestíhá a ještě nedočetl... ty jo-dalo mi to práci-tenhle thread jsem nesledoval-kdo by tušil, že nájezdy se takhle rozjedou To určitě... začolo to OTéčkem o mém simsonu... já měl teda mustanga;-) Taky dobrý... 3 rychlosti že??? no jasně každopádně byl mnohem lepší než klasickej fekál. ovšem pak jsem ho jednou umyl a už nikdy nerozjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Jak to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 (editace) nastevuju hodne webu,mam i seznam snazim se to roztridit takze trochu bordel v tech linkach snazim se udelat co nejvetsi seznam stranek nejnastevovanejsich mnou Editováno: 20. Září 2006, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Jak to??? nevím-asi šla nějak do kelu elektrika a do toho se mi moc nechtělo. a hlavně byl na obzoru nový stroj....Honda XL 200R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 nastevuju hodne webu,mam i seznam vypadá zajímavě... si nechám otevřený a pak to prostuduji... moje nejoblíbenější stránky jsou http://www.autotuning.cz/ http://www.tuningy.com/ http://www.tuning.cz/ http://www.tuningcup.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Jak to??? nevím-asi šla nějak do kelu elektrika a do toho se mi moc nechtělo. a hlavně byl na obzoru nový stroj....Honda XL 200R tak to vůbec netušim co to je... aly typuju že nějaká silnice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 nastevuju hodne webu,mam i seznam vypadá zajímavě... si nechám otevřený a pak to prostuduji... moje nejoblíbenější stránky jsou http://www.autotuning.cz/ http://www.tuningy.com/ http://www.tuning.cz/ http://www.tuningcup.cz/ nejsou vecinou cesky ale zajimavé shopy a tak,chtel bych jednou se projet na tom polaginu na skolasmyku.cz byl tam muj tata z kamionem a namrd!! je to hned to prvni,Kamiony na polygonu (11.2.2006) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Jak to??? nevím-asi šla nějak do kelu elektrika a do toho se mi moc nechtělo. a hlavně byl na obzoru nový stroj....Honda XL 200R tak to vůbec netušim co to je... aly typuju že nějaká silnice... ne, ne-enduro-docela stařičký, ale s motokrosovejma pláštěma, řetězem a rozetou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.