Září 21, 200619 r no původně to bylo dohodlí že to smažu... mě je to celkem jedno... tak nejsem si úplně jistej, jestli někdo bude chtít číst naše zkušenosti s kvalitními motocykly ale ty jseš tu šéf, tak to nechám na tobě
Září 21, 200619 r Autor no původně to bylo dohodlí že to smažu... mě je to celkem jedno... tak nejsem si úplně jistej, jestli někdo bude chtít číst naše zkušenosti s kvalitními motocykly ale ty jseš tu šéf, tak to nechám na tobě me je to taky fuk:) jesi chcete muzeem dnes pokracovat znova pridat se muze dokoliv
Září 21, 200619 r Autor Já mám doma taky Síma - skůtra 50 ccm, ale víc jak 65 z něj nedostanu tak ho hod to tjuningu ne?
Září 21, 200619 r Autor Fíla si me obral o 55kc a posta taky a to sme si chtel koupit motorizaci RS fabie a ted si koupim ....... doufam ze to dvd bude pekny
Září 21, 200619 r Já mám doma taky Síma - skůtra 50 ccm, ale víc jak 65 z něj nedostanu tak ho hod to tjuningu ne? to nee, nechám ho v klasice, dyť už je to skoro veterán (r.v. 1988)
Září 21, 200619 r Fíla si me obral o 55kc a posta taky a to sme si chtel koupit motorizaci RS fabie a ted si koupim .......doufam ze to dvd bude pekny to našetříš DVD stojí 100% za to
Září 21, 200619 r ztahuji fotky z mobilu... ale je to fotka z fotky a v malim rozlišení abych to mohl soupnout na forum baz úprav takže nevim jak to výjde...
Září 21, 200619 r já ho chtěl prodat, jenže tu cenu jakou jsem si představoval (11.500,-) nikdo nebyl ochotnej dát, tak jsem si ho nechal na postrky po Praze.
Září 21, 200619 r mě ho je zase hrozně líto... tu cenu jakou má nebo jakou bych si představoval už nedostanu a byla by ho skoda...
Září 21, 200619 r hmm, to je hooodně pěkně udělanej Simson děkuji... to víš jsem postiženej už od 14...
Září 21, 200619 r nj, to já jsem ho chtěl původně "zrychlit", jenže doma to neprošlo a tak jsem zrychlyl až v 18 - ve Fáčku
Září 21, 200619 r u nás to taky neprošlo... takže jsem tunil abych zrychlil... ted nemám ani technickou...
Září 21, 200619 r já jsem tuningem "postiženej" od 3/2001, kdy jsem čistě náhodou v Globusu uviděl časák Autosport-Tuning http://www.autosport-tuning.cz/cs/at-shop/...;-tuning-32001/ a v něm to upravený Fávo. A od tý doby jsem se toho hodně naučil a vím co a jak. Tehdy jsem na to koukal jak kdyby to spadlo z Marsu a v tý době mi chybělo 9 měsíců do řidičáku na auto
Září 21, 200619 r no já od 15... 7 let... to jsme začali upravovat aby motorky pelášily a svara tunil svoje favo... respektive formana... hodně mě naučil a začal jsem s nim jezdit na srazy... autosport jsem si svůj první koupil 9.00 myslim... nebo 9.01??? počkej mrknu se...
Září 21, 200619 r jo 9. 2000 to jsem šel do prváku na gympl a abych měl co číst... byl tam krásnej modrej 3 golf... zahlazený dveře pastelová barva... decent... krásnej... ale první časopis co jsem viděl byl 7.00 s tim bavorem žralokem...
Září 21, 200619 r Autor Fíla si me obral o 55kc a posta taky a to sme si chtel koupit motorizaci RS fabie a ted si koupim .......doufam ze to dvd bude pekny to našetříš DVD stojí 100% za to to doufam :-)
Září 21, 200619 r Fíla si me obral o 55kc a posta taky a to sme si chtel koupit motorizaci RS fabie a ted si koupim .......doufam ze to dvd bude pekny to našetříš DVD stojí 100% za to to doufam :-) jj
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.