Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
no původně to bylo dohodlí že to smažu... mě je to celkem jedno...

tak nejsem si úplně jistej, jestli někdo bude chtít číst naše zkušenosti s kvalitními motocykly :D

ale ty jseš tu šéf, tak to nechám na tobě ;)

Vloženo
no původně to bylo dohodlí že to smažu... mě je to celkem jedno...

tak nejsem si úplně jistej, jestli někdo bude chtít číst naše zkušenosti s kvalitními motocykly :D

ale ty jseš tu šéf, tak to nechám na tobě ;)

me je to taky fuk:) jesi chcete muzeem dnes pokracovat znova -_- pridat se muze dokoliv :D

Vloženo
Já mám doma taky Síma - skůtra 50 ccm, ale víc jak 65 z něj nedostanu

tak ho hod to tjuningu ne? :D-_-

to nee, nechám ho v klasice, dyť už je to skoro veterán (r.v. 1988) ;)

Vloženo
Fíla si me obral o 55kc a posta taky :angry::blbec: a to sme si chtel koupit motorizaci RS fabie a ted si koupim lollol .......

doufam ze to dvd bude pekny

to našetříš :palec2:

DVD stojí 100% za to :palec2::palec2::palec2:

Vloženo

no já od 15... 7 let... to jsme začali upravovat aby motorky pelášily a svara tunil svoje favo... respektive formana... hodně mě naučil a začal jsem s nim jezdit na srazy... autosport jsem si svůj první koupil 9.00 myslim... nebo 9.01??? počkej mrknu se...

Vloženo

jo 9. 2000 to jsem šel do prváku na gympl a abych měl co číst... byl tam krásnej modrej 3 golf... zahlazený dveře pastelová barva... decent... krásnej... ale první časopis co jsem viděl byl 7.00 s tim bavorem žralokem...

Vloženo
Fíla si me obral o 55kc a posta taky  :angry:  :blbec: a to sme si chtel koupit motorizaci RS fabie a ted si koupim  lol  lol .......

to doufam :-)

Vloženo
Fíla si me obral o 55kc a posta taky  :angry:  :blbec: a to sme si chtel koupit motorizaci RS fabie a ted si koupim  lol  lol .......

to doufam :-)

jj :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...