Lewis Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 no původně to bylo dohodlí že to smažu... mě je to celkem jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 no původně to bylo dohodlí že to smažu... mě je to celkem jedno... tak nejsem si úplně jistej, jestli někdo bude chtít číst naše zkušenosti s kvalitními motocykly ale ty jseš tu šéf, tak to nechám na tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 no původně to bylo dohodlí že to smažu... mě je to celkem jedno... tak nejsem si úplně jistej, jestli někdo bude chtít číst naše zkušenosti s kvalitními motocykly ale ty jseš tu šéf, tak to nechám na tobě me je to taky fuk:) jesi chcete muzeem dnes pokracovat znova pridat se muze dokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Já mám doma taky Síma - skůtra 50 ccm, ale víc jak 65 z něj nedostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Já mám doma taky Síma - skůtra 50 ccm, ale víc jak 65 z něj nedostanu tak ho hod to tjuningu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Fíla si me obral o 55kc a posta taky a to sme si chtel koupit motorizaci RS fabie a ted si koupim ....... doufam ze to dvd bude pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Já mám doma taky Síma - skůtra 50 ccm, ale víc jak 65 z něj nedostanu tak ho hod to tjuningu ne? to nee, nechám ho v klasice, dyť už je to skoro veterán (r.v. 1988) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Fíla si me obral o 55kc a posta taky a to sme si chtel koupit motorizaci RS fabie a ted si koupim .......doufam ze to dvd bude pekny to našetříš DVD stojí 100% za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 65 je normální rychlost... zkusim někde najít fotky síma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 ztahuji fotky z mobilu... ale je to fotka z fotky a v malim rozlišení abych to mohl soupnout na forum baz úprav takže nevim jak to výjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 takže to tu máme... ale ještě bez tjůningovejch blatníčků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 a zezadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 já ho chtěl prodat, jenže tu cenu jakou jsem si představoval (11.500,-) nikdo nebyl ochotnej dát, tak jsem si ho nechal na postrky po Praze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 mě ho je zase hrozně líto... tu cenu jakou má nebo jakou bych si představoval už nedostanu a byla by ho skoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 hmm, to je hooodně pěkně udělanej Simson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 hmm, to je hooodně pěkně udělanej Simson děkuji... to víš jsem postiženej už od 14... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 nj, to já jsem ho chtěl původně "zrychlit", jenže doma to neprošlo a tak jsem zrychlyl až v 18 - ve Fáčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 u nás to taky neprošlo... takže jsem tunil abych zrychlil... ted nemám ani technickou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 já jsem tuningem "postiženej" od 3/2001, kdy jsem čistě náhodou v Globusu uviděl časák Autosport-Tuning http://www.autosport-tuning.cz/cs/at-shop/...;-tuning-32001/ a v něm to upravený Fávo. A od tý doby jsem se toho hodně naučil a vím co a jak. Tehdy jsem na to koukal jak kdyby to spadlo z Marsu a v tý době mi chybělo 9 měsíců do řidičáku na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 no já od 15... 7 let... to jsme začali upravovat aby motorky pelášily a svara tunil svoje favo... respektive formana... hodně mě naučil a začal jsem s nim jezdit na srazy... autosport jsem si svůj první koupil 9.00 myslim... nebo 9.01??? počkej mrknu se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 jo 9. 2000 to jsem šel do prváku na gympl a abych měl co číst... byl tam krásnej modrej 3 golf... zahlazený dveře pastelová barva... decent... krásnej... ale první časopis co jsem viděl byl 7.00 s tim bavorem žralokem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Fíla si me obral o 55kc a posta taky a to sme si chtel koupit motorizaci RS fabie a ted si koupim .......doufam ze to dvd bude pekny to našetříš DVD stojí 100% za to to doufam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Fíla si me obral o 55kc a posta taky a to sme si chtel koupit motorizaci RS fabie a ted si koupim .......doufam ze to dvd bude pekny to našetříš DVD stojí 100% za to to doufam :-) jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Fíla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.