Publikováno Červen 23, 201510 r Ahoj, v blízké budoucnosti se chystám nechat přestavět Seata ibizu 1.2 htp 44kw r.v.2008. Prosím doporučte mi kvalitní firmu která rozumí své práci v okolí Pardubic a Chrudimi, případně se podělte o své (i negativní) zkušenosti s montáží lpg v Pardubickém kraji. Díky Jakub
Červen 23, 201510 r Firmu, která dělá kolem plynu 20 let ,ta se prokousávala jako my od začátku všemi úskalími a ví, jak se chová plyn, zařízení atd...nové firmy to zařaly jenom že vidí, že by se na něčem dalším dalo vydělat, viz servisy, 18 let nám jen nadávali, jak je plyn na hov..o,a ejle, dnes se mohou přetrhnout s nabídkami, ale to jejich 2 denní školení je staví na úroveň,na které bohužel jsou....
Červen 23, 201510 r hlavně ne autolemi v bylanech ... ne že bych u nich to nechal delat, ale vim ze to jsou patláci ... navíc mě tuhle říkal kamarád, že si to tam nechala namontit přítelkyně a je to tak pul roku a auto nejede, chcipa atd ... v pardubkach uz jich dost i zkrachovalo, nove, pekne weby ale co vim tak rok dva fungovali ... ja to nechal dělat tady http://www.lpgservice.cz/ ale chce si to ohlidat ... furt tekla voda, takze jsem jim to furt vracel az tam nakonec dali kovove spoje misto tech plastovych jinak dobry jsou i pry v Hlinsku ale ted nevim tu firmu, pohledej urcite najdes ... jinak bych doporucili Karla, ale je to daleko ...
Červen 23, 201510 r nebo případně jestli jezdíš do Prahy pak NeptunHarfa ... tam jsem si to pro sichr nechal zkontrolovat po roce včetně revize, když jsem tam měl cestu a v pohodě ...
Červen 23, 201510 r Autor V Bylanech to dělal pan Pavliš, ten nám v rodině dělal 4 auta, ale cca 2 roky je už pryč takže to tam asi pytlíkujou jak to jde. Ten lpgservis se mi taky líbil, tak a ted jen rozhodnout jestli jit do Lovato za 22, nebo landi renzo za 23
Červen 24, 201510 r Autor Díky, google používám, ale šlo mi hlavně o reference a zkušenosti zákazníků a ty se teda hledají špatně
Červen 24, 201510 r no, nehledaji.. dostanes se na ruzna fora, kde se da docist ledasco... pravda je, ze zdejsi komunita cita spise moravu, nebo Prahu, okolo Pardubic nevim.. ale delat prestavbu 150km od baraku je takz na levacku, prece nebudes jezdit na servis a revize 150km?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.