Publikováno Červen 23, 201510 r Ahoj, sbírám informace. Táta vyměnil OI 1.9 TDI 66 kW s chipem za OII FL 1.4 TSI 90 kW a je z toho takový nějaký nešťastný. Chtěl by chip, ale koukal jsem, že úprava tohoto motoru je řekl bych až přehnaně drahá a zajímalo by mě, v čem je háček. A samozřejmě zkušenosti s touto úpravou, co na to motor atd. Moc do těchhle novějších agregátů nevidíš, benzín jsem měl naposledy ve Felicii, takže si rád poslechnu zkušenosti ostatních
Červen 26, 201510 r S čím není spokojený? Mám ten motor v rapidu i kdyz teda se 7 stupnovym AT. Predtim sem jezdil ve sluzebnich dieselovych oktavkach a jsem s tímhle celkem spokojenej, liny to neni a hlavne je to neskutecne tichy..
Červen 26, 201510 r Autor Tichý to je, to je super, každopádně chybí tam ten brutální zátah odspodu. Z jeho pohledu to má nic moc charakteristiku a neskutečnou spotřebu Tak když už to papká, tak aby to taky jelo.
Červen 26, 201510 r Neskutečnou spotřebu? To je kolik? Kde a jak to provozuje? Brutální zátah odspodu a ve 2500 ot. konec... To se ti s TSI nemůže stát.
Červen 26, 201510 r Autor Hele, to je filosoficka diskuze, do ktery ja se poustet nechce. Chce chip, takze me zajimaji reference a zkusenosti. Sam jsem s tim jel jednou a tak nebudu rikat, ze to je takovy a nebo makovy
Červen 26, 201510 r Asi s tím neumí jezdit. Pak vznikají různé fámy. No nic. Čipnutou 1.4 TSI zde má Pany. Pak ještě Jar_da na Golfu.
Leden 27, 20169 r Nuz, tiez sa pridavam do klubu uvazujucich o chiptuningu Mate niekto skusenosti so slovenskym Profituningom? Upravuju na 110 kW a 240 Nm...
Leden 27, 20169 r Autor Tat si nakonec neco nechal udelat pres mistniho dealera skodovky... Pry dobry, ale ja jsem k tomu docela skepticky. No, nechci mu kazit radost a nemam v tom moc najezdeno na to, abych to mohl posoudit. Jde to nalogovat jen s KKL kabelem? Nikdy jsem O2 nezkousel napichnout.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.