mir77 Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Ahoj, sbírám informace. Táta vyměnil OI 1.9 TDI 66 kW s chipem za OII FL 1.4 TSI 90 kW a je z toho takový nějaký nešťastný. Chtěl by chip, ale koukal jsem, že úprava tohoto motoru je řekl bych až přehnaně drahá a zajímalo by mě, v čem je háček. A samozřejmě zkušenosti s touto úpravou, co na to motor atd. Moc do těchhle novějších agregátů nevidíš, benzín jsem měl naposledy ve Felicii, takže si rád poslechnu zkušenosti ostatních Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin.75 Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 S čím není spokojený? Mám ten motor v rapidu i kdyz teda se 7 stupnovym AT. Predtim sem jezdil ve sluzebnich dieselovych oktavkach a jsem s tímhle celkem spokojenej, liny to neni a hlavne je to neskutecne tichy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mir77 Posted June 26, 2015 Author Share Posted June 26, 2015 Tichý to je, to je super, každopádně chybí tam ten brutální zátah odspodu. Z jeho pohledu to má nic moc charakteristiku a neskutečnou spotřebu Tak když už to papká, tak aby to taky jelo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Neskutečnou spotřebu? To je kolik? Kde a jak to provozuje? Brutální zátah odspodu a ve 2500 ot. konec... To se ti s TSI nemůže stát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mir77 Posted June 26, 2015 Author Share Posted June 26, 2015 Hele, to je filosoficka diskuze, do ktery ja se poustet nechce. Chce chip, takze me zajimaji reference a zkusenosti. Sam jsem s tim jel jednou a tak nebudu rikat, ze to je takovy a nebo makovy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Asi s tím neumí jezdit. Pak vznikají různé fámy. No nic. Čipnutou 1.4 TSI zde má Pany. Pak ještě Jar_da na Golfu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cjoctavian Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Nuz, tiez sa pridavam do klubu uvazujucich o chiptuningu Mate niekto skusenosti so slovenskym Profituningom? Upravuju na 110 kW a 240 Nm... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kermo20 Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Kde v profituningu to chces dat upravit (myslim mesto)?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mir77 Posted January 27, 2016 Author Share Posted January 27, 2016 Tat si nakonec neco nechal udelat pres mistniho dealera skodovky... Pry dobry, ale ja jsem k tomu docela skepticky. No, nechci mu kazit radost a nemam v tom moc najezdeno na to, abych to mohl posoudit. Jde to nalogovat jen s KKL kabelem? Nikdy jsem O2 nezkousel napichnout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts