mir77 Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Ahoj, sbírám informace. Táta vyměnil OI 1.9 TDI 66 kW s chipem za OII FL 1.4 TSI 90 kW a je z toho takový nějaký nešťastný. Chtěl by chip, ale koukal jsem, že úprava tohoto motoru je řekl bych až přehnaně drahá a zajímalo by mě, v čem je háček. A samozřejmě zkušenosti s touto úpravou, co na to motor atd. Moc do těchhle novějších agregátů nevidíš, benzín jsem měl naposledy ve Felicii, takže si rád poslechnu zkušenosti ostatních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.75 Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 S čím není spokojený? Mám ten motor v rapidu i kdyz teda se 7 stupnovym AT. Predtim sem jezdil ve sluzebnich dieselovych oktavkach a jsem s tímhle celkem spokojenej, liny to neni a hlavne je to neskutecne tichy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir77 Vloženo 26. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Tichý to je, to je super, každopádně chybí tam ten brutální zátah odspodu. Z jeho pohledu to má nic moc charakteristiku a neskutečnou spotřebu Tak když už to papká, tak aby to taky jelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Neskutečnou spotřebu? To je kolik? Kde a jak to provozuje? Brutální zátah odspodu a ve 2500 ot. konec... To se ti s TSI nemůže stát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir77 Vloženo 26. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Hele, to je filosoficka diskuze, do ktery ja se poustet nechce. Chce chip, takze me zajimaji reference a zkusenosti. Sam jsem s tim jel jednou a tak nebudu rikat, ze to je takovy a nebo makovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Asi s tím neumí jezdit. Pak vznikají různé fámy. No nic. Čipnutou 1.4 TSI zde má Pany. Pak ještě Jar_da na Golfu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Nuz, tiez sa pridavam do klubu uvazujucich o chiptuningu Mate niekto skusenosti so slovenskym Profituningom? Upravuju na 110 kW a 240 Nm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Kde v profituningu to chces dat upravit (myslim mesto)?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir77 Vloženo 27. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Tat si nakonec neco nechal udelat pres mistniho dealera skodovky... Pry dobry, ale ja jsem k tomu docela skepticky. No, nechci mu kazit radost a nemam v tom moc najezdeno na to, abych to mohl posoudit. Jde to nalogovat jen s KKL kabelem? Nikdy jsem O2 nezkousel napichnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.