jakudo Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Čaute, Mohl by mi prosím někdo vysvětlit, co je to handsfree sada typu parrot? Chci si koupit bluetooth handsfree do Roomsteru s rádiem Blues, ale nevím, na co všechno se koukat a podle čeho vybírat. Nějaké doporučení? Čekám od toho to, že zvuk rádia se sám ztlumí při hovoru a půjde zvuk z rádia, hlasitost se bude dát nastavit v rádiu a perfektń by i bylo, aby se přes to dalap přehrávat hudba. Za jakékoliv info díky P.S.: vím, že je tu vlákno o dodatečné montáži, ale myslím, že můj dotaz tam nepatří. Pokud ano, tak se omlouvám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Parrot je krám ktorý sa pripevňuje na palubnú dosku.Zožeň si radšej originálnu BT sadu a niekoho kto ti to namontuje aj s kábelážou a mikrofónom. Potom ti to bude fungovať presne tak ako píšeš, vrátane zobrazovania na Maxidote a ovládania z volantu (ak ich máš). Kvalitná montáž je u F2/R robota asi na 2 hodiny a za komplet počítaj s cenou okolo 200 €.Druhá možnosť je, že si zoženieš rovno navigáciou Amundsen+ aj so zabudovaným BT modulom. V takom prípade potrebuješ zapojiť iba mikrofón a nakódovať to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Používám k plné spokojenosti bluetooth hf na clonu,cena je zlomek toho,co stojí parrot nebo origo,jen rádio si musím ztlumit sám....Z číny za 300,tady kolem 600. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 typ,název,odkaz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 27. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Originál ksem zkoušel sehnat a moc se mi nedařilo nic sehnat (krom autorizovanýho servisu, kde to je zas pekelně drahý). Tu HF na clonu, nomnivim. Moc se mimto nezdá:-/ co máš za model? Pošli název. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) http://handsfree.heureka.cz/i-tec-solar/#section Koukám,že podražilo,kupoval jsem za asi 550.Dneska bych vybral něco na aliexpressu.Namátkou třeba tohle. http://www.aliexpress.com/item/LD-158-Wireless-Bluetooth-Car-Kit-Handsfree-BT-Speakerphone-Connect-2-phones/32252717939.html Editováno: 27. Červen 2015, autor: standavfr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 27. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 A tak špatně to nevypadá, ale... Alespoň, kdyby to umělo ztlumit to rádio:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beno0001 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 používam toto k plnej spokojnosti http://www.parrot.sk/blade/c/29/parrot-ck3100-lcd-popis-produktu.html , je tam aj návod na montáž v pdf (aj do roomsteru). Aby si nemusel hladať http://handsfree.heureka.cz/parrot-ck-3100/ . A keď chceš niečo lacné tak sem tam je v ponuke toto http://www.lidl.de/de/silvercrest-freisprechanlage-bluetooth-3-0/p194976 , ale u týchto je všeobecne problém s tým stíšením rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezhybacek Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Ahoj,já používám Parrot MKI 9200 koupený na bazaru jako nový nerozbalený za 3000Kč, což se dá. Umí komunikovat v češtině, to znamená hlasové ovládání je bezproblémové. Kvalita hovoru je výborná, na druhé straně si taky nikdo nestěžuje. Při hovoru ztlumí rádio. Disponuje USB vstupem, dá se připojit flash disk s mp3 soubory. Kvalita přehrávání mě zklamala. Pár fotek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Jakubo,samozřejmě to není na nějaké velké používání,spíš jen na občasné přijímání hovorů.Mám ovládání rádia na volantu,takže ztlumit hlasitost není problém.Mě se u těch Parrotů nelíbí ovladač,musíš ho někam lepit,tohle cvakneš na clonu a je,tlačítko pro příjem je velké asi 2*2 cm a dost vystouplé,není problém ovládat po hmatu.Nabité vydrží při občasném použití i měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 27. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Pánové, dík za odkazy a fotky. Mě jde právě o zvuk. Teď mám telefon vždy v držáku a v případě hovoru to dám na hlasitý odposlech. Není to nejhorší, ale nic super. Ten ovladač by mě nevadil. Někam bych ho asi zašil. Bojím se, že z těch malejch clonovejch hf sad to bude stejný zvuk jak z toho telefonu a navíc bych stejně pořád musel stahovat to rádio. Přečtu si víc o těch sadách z těch kodkazů. Každopádně díky za rady;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Zvuk je daleko lepší.Přeju šťastnou ruku s výběrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beno0001 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) Neviem ako si zadobre s angličtinou ale pre predstavu ako to cca funguje Ti možno poslúži aj toto video . Samozrejme že to dokáže aj "mluvit" (osobne mám nastavenú češtinu) ) Editováno: 27. Červen 2015, autor: beno0001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Tu je originál: http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=30A verím že sa nájde pár kusov aj na bazos.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 27. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 To CK3100 vypadá moc dobře, v podstatě je to to, co chci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.