I__C__E Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Ahoj všem,mám problém,prosím, o radu...při montáži sedaček- předních se u řidiče v polovině zašroubování začal šroub protáčet..nejde tam ani ven..co s tím..děkuji předem všem za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
I__C__E Vloženo 1. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 žádná rada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
I__C__E Vloženo 4. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 ...tak děkuji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 (editace) Měl jsem úplně stejnej problém - jediné řešení je: Odvrtat šroub (je z kalené oceli takže to chce karbidový vrták (nebo jakýkoliv s tvrzenou stopkou)) > potom vyndat sedačku > rozříznout uchycení kde byla matka a navařit tam novou. stalo se mi to na obou předních sedačkách, dva šrouby se protočily. Dělal mi to jeden známej v Olomouci - precizní práce na půl dne (docela dost práce to bylo, ale s potřebnýma nástrojema to jde celkem bez problému). vzal si 200Kč/hod. Jestli budeš chtít dám ti do SZ kontakt. Editováno: 4. Červenec 2015, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
I__C__E Vloženo 5. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 děkuji a prosím o kontakt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Pokud se k matce dostaneš tak zkusit mezi ňu a kolejničku narvat šroubovák a zkusit povolit. Jinak kluci to lepily takovou plastelínou. http://www.technicke-lepeni.cz/plasticke-kovy?gclid=CNXVt_LbxMYCFfLJtAodxd8J8g Buď přilepit origo matku nebo udělali bobek do něj díru a závit. Nemusíš brousit vařit (riziko požáru) a přetírat svár. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.