Červen 17, 20223 r To je snad az nerealne. Momentalne jsou terminy plosne 12-18 mesicu (Sup i Kodiaq)
Červen 18, 20223 r Ak objednáš nejakú nižšiu výbavu, bez Matrix LED, bez AreaView, bez kožených sedačiek s ventiláciou, ideálne s naftovým motorom, tak si viem predstaviť, že to vyrobia aj skôr.
Srpen 30, 20223 r S3 combi, TDI 2.0 110kW, Ambition v latke s hrbou packetov, ale bez Matrix LED, disky 17” Stratos, Velvet Red, objednavka 25.8.2022 a odhadovany termim dodania 10-12KT/2023. Udajne je aktualne problem hlavne s Matrix LED, kozou a zakladnymi 17” diskami v jednotlivych vybavach. Cakal som ja aj predajca daleko horsi termin, ale nerobim si velke iluzie, ze sa to este neposunie. Ak to bude skor ako do 2 sezon, tak sa potesim, ze na Fabke nebude treba menit gumy a robit dalsiu STK, kym sa s nou rozlucim 😅
Srpen 30, 20223 r Podľa mňa dosť dlhý termín dodania vzhľadom na to, že tam nemáš ani Matrix LED, ani kožené sedačky, ani TSI. Pred rokom, keď už začínal byť sklz, na moju objednávku z 31. 8. 2021 som dostal prvý termín dodania 6KT/2022 a to som všetky tie problémové veci mal vo výbave. Samozrejme potom z toho bola nakoniec výroba 20KT/2022, ale v tvojom prípade by som čakal, že auto budeš mať vyrobené pomerne rýchlo, povedzme za také 3-4 mesiace.
Srpen 30, 20223 r Tak treba ratat aj s tym, ze pravdepodobne teraz bezi celozavodna dovolenka (aspon svagor vo VW ju ma), minimalne este cez Vianoce budu opat vypinat linky - uz to je cca mesiac, a tiez v tych packetoch je co-to vybavy s cipmi. K tomu farba, ktoru malokto kupuje a este aj packet pre zle cesty, takze podvozok ide presne opacnym smerom ako u ostatnych :) Na druhu stranu - ked som kupoval Fabiu, tak som tiez namiesto vtedy beznych 2 mesiacov cakal 4, ale za odmenu z toho bol jeden z prvych faceliftov a este aj so zlavou, tak ktovie, mozno sa to “so stastim” natiahne az do uvedenia Superb 4 na trh :D Kym mam na com jazdit, tak si nestazujem a odkladam na buducu poslednu velku splatku.
Srpen 30, 20223 r Caute, bavil som s predajcom Skoda cez vikend (stretli sme sa mimo predajne a nesiel som od neho kupovat auto, takze ma nemusel tahat za nos) a problem niekedy nie je taky, ako sa na prvy pohlad zda. Vravel mi, ze "spravny" predajca by mal povedat, kt diel z danej konfiguracie je problemy a ako sa to da najlepsie nahradit. Vravel, ze tie matrixy nie su az taky problem, ze to sa vie ako tak doskladnit v rozumnom case. Spomenul ale, ze castokrat su to kolesa, kt rozhoduju. On takto skratil lehotu na ENYAQ o 10 mesiacov len preto, ze odporucil zakaznikovi ine kolesa (priplatok +200eur) no auto mal doma ovela skor. Nechcem tu nikoho urazat ani nic, len som chcel poskytnut pohlad na vec, kt som si vypocul cez vikend. Upraveno Srpen 30, 20223 r od Martin_V
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.