aeronaut Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 zdarec, na levé straně se musí demontovat baterka a její kryt ? nebo to jde jednodušeji ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Nemusí se demontovat, musí se najít ten správný grif. Sice vše se dělá v podstatě poslepu, jen hmatem, ale jde to celkem lehce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Urcite nemusi. HTP motor je maly, da sa tam dostat. Aj pri F1, aj pri F2 -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aeronaut Vloženo 15. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 hm, chlapi dík- ale já tam tu hnátu nestrčim to jsem vzdal (takže sundám baterku - auto není moje, nemám ho při ruce - co je na sundání toho krytu kolem baterky potřeba... příp nějaký vobrázek:) nebyl by ?) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.