havran41 Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Ahoj, mám problém se zadním stahováním okna. Motorek jezdí dolu a nahoru(je slyšet), ale okno je nahoře(ale lze s ním manipulovat nahoru a dolů při použití menší síly). Stáhl jsem si dílenskou příručku, ale moc se v tom neorientuju. Může někdo poradit jestli to opravím, když to rozeberu (vypadá to, že okno jen není pevně připevněné ke stahováku??)? Nebo tam jsou všude nýty a když rozeberu tapecírunk, tak se k tomu stejně nedostanu. Předem díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havran41 Vloženo 23. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Ahoj, tak sem to rozebral a je to zanýtované celé je to na servis, můžete lock díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Něco podobného mě trápilo na Fabii. Tam to dělal vypadlý čep, který držel okno v držáku. Předpokládám, že to bude to samé, ale nemusí to tak být. Když sundáš tapec, tak by tam měla být velká gumová zátka - vyndej ji. Když sjedeš oknem dolu, tak by se za tou dírou měl objevit jezdec(držák okna) a v něm bude díra cca 1 cm, v ní chybí ten čep. Když rukou stáhneš okno dolu, tak by se to tam mělo potkat s dírou v okně. Stačí dát čep - budeš muset koupit nový, protože ten starý je zapadlý na dně dveří. Dej pak vědět, jak jsi dopadl, protože tahle zkušenost není primárně s O2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havran41 Vloženo 26. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Já myslím, že tam nic takové nebylo, ale stejně sem to chtěl zkontrolovat, jak to onýtovali, takže se mrknu a hodim sem foto. Jinak mě strašili, že bude potřeba celý stahovák, ale nakonec to bylo jen vypadlé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Mělo by to být pod motorem stahovačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.