V3nd3lin Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Ahoj, může mi někdo doporučit nějakou formu kde koupit repasované turbo ? Na netu je toho hodně ale rád si nechám někoho doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haromax Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 jestli mohu se k tomu vyjádřit já ,tak přišetři a kup nové turbo . než pak stále rozebírat a řešit reklamace, stížnosti ....pak sečteme nervy + ztracený čas + projetou naftu ......výsledek bylo by nové turbo ale to je můj názor . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Nemám osobní zkušenost na svém voze, ale z okolí znám pár lidí co mají dobrou zkušenost s firmou Turbocar z Velké Bíteše. Nedělám reklamu, tudíž volbu zda repas či nové turbo, ponechám na tobě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Andree s diesel fóra, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.