lukas474 Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 nerozumiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Autam s dpf by sa koncovky nemali spinit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BJirka Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 už si někdo namontoval koncovky od Milotec podělte se o zkušenosti případně o fotky. Furt mně na té zadní části chybí výfuk tak uvažuji o zakoupení. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Jinak v Cine ma Octavia v serii zadni imitace vyfuku. Sice designovka, ale mne se to libi. Sluselo by to i S3. Maverickovi diky za foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 I kdyz ted koukam, ze Superb bude mit tento doplnek v ramci paketu Sportline od jara 2016 taky. Tak to treba pujde dokoupit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 To by bylo super. Ale jak tu někdo psal, pára půjde jenom z jedné strany a ještě zpod toho otvoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas474 Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 ano presne tak.... myslim že ta varianta ako bude mať SportLine bude lepšia nakolko je to len chromova lišta kde je to vidno že to vyfuk nieje, rovnako ako ma myslim Mercedes.... Pri tych koncovkach to naozaj podla mna vyzerať dobre nebude nakolko naozaj opticky pri vypnutom motore pekne no pri štarte konči sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BJirka Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 koncovky MILOTEC 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 (editace) Pěkný. Drží to pevně? Editováno: 4. Březen 2016, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 a sel by udelat vetsi detail? :-) vypada to dost dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 (editace) Za mna tiez super.Vypada to ozaj velmi realne.Mne by tam ani ten chybajuci dym lukas474 nechybal,vlastne aky,vsak moderne a nove auta aj tak vobec nedymia Editováno: 4. Březen 2016, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BJirka Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Pěkný. Drží to pevně? drží to na tři malé šroubky návod je na stránkách MILOTEC a ta lišta drží na oboustrannou pásku a taky tři šroubky. Jednoduchá a rychlá montáž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BJirka Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 a sel by udelat vetsi detail? :-) vypada to dost dobre o jaký detail máš zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 stačila by jedna z koncovek více zblízka - zajímalo by mě, nakolik je do toho vidět, že to je slepé... předpokládám, že kdyby se mi to nelíbilo, že když je to na šroubky a chtěl bych to sundat, musel bych vyměnit tu černou lištu pod tím nebo co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BJirka Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 (editace) stačila by jedna z koncovek více zblízka - zajímalo by mě, nakolik je do toho vidět, že to je slepé... předpokládám, že kdyby se mi to nelíbilo, že když je to na šroubky a chtěl bych to sundat, musel bych vyměnit tu černou lištu pod tím nebo co to je DETAIL VLOŽEN když se podíváš do návodu tak zjistíš, že ty šroubky jsou dva nahoru a jeden do zadní stěny jsou umístěny tak že po demontáži to nepůjde vidět. Je to opravdu malinká dírka. Spoustu dražších aut má falešné koncovky tak to neřeším je to zajímavý doplněk. Editováno: 5. Březen 2016, autor: BJirka 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Taky se mi to líbí, díval jsem se na to už na O3 a vypadá to dobře. Že z výfuku nepůjde pára bych neřešil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 já Vám nevím... jako nový to vypadá obstojně, ale za rok dva.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 asi mě ukamenujete, ale tohle je nehoráznej tuzing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 (editace) No nevim. Ale tuzingem se nazyva neco, co na to auto nepatri a je to jako pest na oko. Kdezto tohle imituje original. A kdyz si vedle sebe stoupne original a tohleto, tak 98% lidi nema šanci to rozeznat. A ze to neni funkcni? No a co? To je designovy prvek. A mimochodem to dneska dela mraky aut. Dokonce i mercedes. http://www.novinky.cz/auto/testy/344549-mercedes-benz-c-220-bluetec-v-testu-zmensena-trida-s-nejenom-vzhledem.html Editováno: 21. Březen 2016, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 No tuzing to je, o tom žádná... Že to dělají jiní, nepopírám, ale to neznamená, že to je ok. Za mě je to každopádně nevkusný, v tomhle případě o to víc, že tam je vidět ten šroubek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 vždyť o tom to je - co se líbí jednomu, nemusí se líbit druhému (naštěstí).. umíte si představit, že by každý superb byl jen červený nebo jen černý? Takto je to alespoň super podívaná, spousta aut je něčím jedinečná - právě díky majitelům 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 (editace) janmatejicek: v tom případě ti gratuluji, jelikož patříš k těm dvěma procentům, kteří u auta pokleknou a bedlivě zkontrolují výfuk :-) Protože z normálního úhlu pohledu není šance to poznat.... Ten šroubek vidíš proto, že se majitel na základě žádosti fakt poctivě sehnul, mířil bleskem přímo dovnitř a až s tím najede pár km, tak to chytí patinu, že už ani šroubek nenajdeš. Btw. nepovažují za nevkusné, že ten mercedes tam má mřížku. Protože není vidět. Editováno: 21. Březen 2016, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.