Petrkiller Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Ahoj zjístili mě ve škodě že mám netěsný intercooler a že mě ho doporučují vyměnit .. Rád bych ho tedy nechal vyměnit ale jak je to pracné? Je třeba sundávat nárazník? Nebo to jde nějak spodem? Máte nějaký návod? Nechci to dávat do škody a dát za to 5000 když mě to udělá můj mechanik za polovinu i s dílem .. Jen říkal že u fábie to nikdy nesundával. Jen dodám že když přidám plyn tak to od poloviny polohy pedálu začne pískat jako by fakt někde utíkal vzduch .. Asi to tedy bude ono že .. I mechanik říkal že to je právě chladič vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Určitě je před kolem v rohu nárazníku. Sundat kolo, podběh, kryt motoru a jseš u něj. Aspoň u O1 a F1 to tak bylo. Bývá schovaný za mlhovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Pokud je to k motoru 1.6 TDI CR (což by odpovídalo zařazení v sekci a i podpisu tazatele), tak tam ho jisto jistě nenajdeš. Občas to chce se vyjadřovat jen k tomu, o čem něco vím a ne jenom mastit příspěvky horem dolem po celém foru. Petrkiller - stáhni si DP k příslušnému motoru, je k dispozici na foru. Intercooler se nachází pod chladičem a podle DP je nutné při jeho demontáži vyndat i tento chladič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 21. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 (editace) Ok děkuji za rady, stáhnu ji a vytisknu A ano týkalo se to 1,6 TDI CR proto ta sekce Editováno: 21. Srpen 2015, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.