vlado777 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 ja uz mam objednane - dodanie niekedy Januar - modra pacific, ambition + pakety+navigacia atd 1,4 tsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renezance Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Docela zajímavá mi přijde červená corrida, hlavně jich nebude jezdit mnoho. Vážně o ní uvažuji, ale bojím se, že až budu supa za čas prodávat, bude těžko prodejný a tudíž s cenou níže než-li běžnější pro mnoho lidí atraktivnější barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 (editace) po dnešku jsem vzal Hnědou magnetic - hotovo 2.0 TDI 140 KW DSG 4x4 sedačky černé altancara - dodání za 21 týdnů Editováno: 3. Prosinec 2015, autor: neon 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Hezká a praktická barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 28. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Potom prihod foto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Také jsem nalomenen směrem k červené barvě. Jen mi vadí, že po Praze jezdí desítky červených Superbů Metrostav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 (editace) změna hnědá magnetic - Editováno: 3. Prosinec 2015, autor: neon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Za mě vede šedá business a jak tak koukám tak i to capučíno nevypadá vůbec zle,navíc na ni není moc vidět špína. Červená corrida vypadá moooc hezky na SIII ,ale jen mi vadilo,že je lak moc měkký a barva po nějaké době dostává od sluníčka docela na pr.el pokud se pravidelně neošetřuje takovou mám zkušenost s Yetim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 (editace) 0 Editováno: 3. Prosinec 2015, autor: neon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renezance Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Za mě vede šedá business a jak tak koukám tak i to capučíno nevypadá vůbec zle,navíc na ni není moc vidět špína. Červená corrida vypadá moooc hezky na SIII ,ale jen mi vadilo,že je lak moc měkký a barva po nějaké době dostává od sluníčka docela na pr.el pokud se pravidelně neošetřuje takovou mám zkušenost s Yetim. Myslíš tím, že se ta červená na sluníčku příliš šisuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Je fakt, že moje červená corrida na O2 vypadala po 7mi letech hrozně. Samý škrábanec, matná, přestříknutá haubna měla úplně jinou barvu (vybledla mnohem rychleji, než zbytek auta)... Už ani nemělo smysl to rozleštit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Já jsem zvolil capučíno - co vy na to ? Ještě jednou zvolil jsem kapučino,ale ve zvláštním lakování je Hnědá AMBLER nemá ji někdo již na autě - co vy na to ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Má tu někdo zelenou jungle na liftbacku ? Potřeboval bych sem hodit nějaké skutečné fotky. Díky. Příští týden jdu na šoping, ale barva je poslední co nemáme dořešeno. Ve hře je ještě moon a lava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 koukni sem : http://ojete-vozy.smucler.cz/katalog-vozu/skoda-superb-1-4-tsi-style-ctg5-i1059/?last=1&cond[znacka]=23&cond[cat1_item_id]=1238&cond[param_10]=&cond[param_11]=2015&cond[price_from]=&cond[price_to]=&cond[km_from]=&cond[km_to]=&cond[param_43]=&cond[ojete]=1&cond[rocni]=1&cond[let5]=1&cond[nove]=0&cond[predvadeci]=0&sort=created%20DESC&list_param[from]= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperbIII Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Příští týden jdu na šoping, ale barva je poslední co nemáme dořešeno. A co máš za barvu interiéru? Ta je při výběru barvy laku docela podstatná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Mám černou látku. A chtěl bych si s prodejcem nějak domluvit 18" kola pegasus antracit, ale to nevím jestli půjde páč jsou jen pro verzi LaK. Já budu mít style. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 koukni sem : http://ojete-vozy.smucler.cz/katalog-vozu/skoda-superb-1-4-tsi-style-ctg5-i1059/?last=1&cond[znacka]=23&cond[cat1_item_id]=1238&cond[param_10]=&cond[param_11]=2015&cond[price_from]=&cond[price_to]=&cond[km_from]=&cond[km_to]=&cond[param_43]=&cond[ojete]=1&cond[rocni]=1&cond[let5]=1&cond[nove]=0&cond[predvadeci]=0&sort=created%20DESC&list_param[from]= Díky, takhle vypadá super. Budu se na to muset někde kouknout naživo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Já bych zase docela rád viděl naživo červenou corridu a ideálně s hnědou kůží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renezance Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Červenou corridu, vidět na živo je velký problém, natož v hnědé kůži. U prodejce kde jsem jí viděl, je se světlou kůží, ale kombinace to může být zajímavá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renezance Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Mám černou látku. A chtěl bych si s prodejcem nějak domluvit 18" kola pegasus antracit, ale to nevím jestli půjde páč jsou jen pro verzi LaK. Já budu mít style. Také jsem to u prodejce zkoušel, ale bez úspěchu, výbavy nižší než L&K nenabízí možnost dokoupení ani přes konfigurátor Jedině koupit jako příslušenství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Viděl jsem dneska u kolegy modrou Pacific na L&K a za mě dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Dragon Skin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 4. Červen 2016 Sdílet Vloženo 4. Červen 2016 (editace) Mne se původně líbily na SIII světlé barvy, bílá mu sluší parádně. V konfiguraci jsem měl původně šedou Business nebo bílá Moon, ale poté co jsem viděl hnědou Magnetic v kombinaci s interiérem L&K, tak bylo rozhodnuto.... Editováno: 7. Červen 2016, autor: hrutek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Mám jí na SII a super, když je umyto a krásný počasí, ale to asi každá barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirina97 Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Červena corida Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.