Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nazdar chalani.

Ake su varianty zadnych svetiel a hlavne smeroviek? Ja som si myslel ze ked sa komplet predne led pasiky menia pri zapnuti smeroviek tak budu aj zadne podobne. Nieco na styl Audi, ze tam bude led pasik preblikavat. Ked som sa bol previezt so Styleom tak zadna smerovka bola len ziarovka z predu prekryta, takze to vyzeralo ze oranzove svetlo blinkra vychadza z pod toho.

Dikes

• 1 měsíc později...
Pak nechápu, proč např. u Ambition je příplatkový LED paket II, který obsahuje LED "High" zadní světlomety (+LED osvětlení registrační značky, LED Boarding Spots). Ty zadní blinkry tam jsou skutečně žárovkové, tak jako u bezpříplatkové varianty? Dnes jsem jel za novým SIII zřejmě ve výbavě Active a ty zadní blinkry byly dost málo zřetelně. Blikala jen velmi malá čtvercová část. Domníval jsem se, že u Style nebo LK to bude řešeno LED světly.
  • 3 týdny později...

podle informací prodejce, kde objednávám, je LED "High" s proužkem obrysového světla na víku kufru, varianta LED I má na víku kufru jen imitaci světla. A pokud jsem si dobře všímal, LED II má na smerovce a zpátečce takové obdélníkové clonky, a když to bliká, je z toho takové malé blikací "C". U LED I snad ani toto není, alespoň se domnívám, že jsem auto s LED I chvíli následoval.

• 1 rok později...

Dá se tam však na zadních lampách na zadní směrovky vyměnit ty obyčejné oranžové klasické žárovky za LED žárovky blinkrů. Dokonce to nepíše nikde žádnou chybu. Je to z adresy: svět žárovek.cz

• 2 týdny později...

Dnes instalovány LED žárovky

LED žárovka BAU15S oranžová 12SMD Samsung + 3W Osram 10-30V 2x 286 Kč (572 Kč celkem) obj.č.: 95C-BAU15S-3ora http://www.svetzarovek.eu/p-23358/k-188/led-zarovka-bau15s-oranzova-12smd-samsung-3w-osram-10-30v
LED žárovka BA15S bílá 12SMD Samsung + 3W Osram 10-30V 2x 254 Kč (508 Kč celkem) obj.č.: 95C-BA15S-3 http://www.svetzarovek.eu/p-23353/k-48/led-zarovka-ba15s-bila-12smd-samsung-3w-osram-10-30v

Zatím zkoušeno na stojícím autě, zdá se, že chyba žárovky se negeneruje. Světelný tok, dle pozorování za dne, odpovídá původní žárovce.

mam obyc zadek a vymenil sem jen blinkry za 4008321972774.jpg

• Autor

a ako teraz chlapci? Zaruka na svetlomety ostava platana, nebudu robit problemy potom? Svieti to lepsie ako obycajna ziarovka?

Já tam mám tyhle  LED žárovka BAU15S oranžová 12SMD Samsung + 3W Osram 10-30V  a ve vlákně mám video jak svítí a řekl bych že dobře

• 2 roky později...

Mna by zaujimalo ako vymenit tu žiarovku? Neni tam žiadny servisný otvor? To musí ist celé zadné svetlo von ked chcem vymeniť blinker a cúvacie? 

Presne tak. Koukni do navodu k autu mas to tam ukazane jak se svetlo vyndava ?

Ahoj, skusal uz niekto vymeni zadne svetla za tie z faceliftu? Nema niekto video ako to vyzera na zivo na predface?

Bude problem,ze tie TOP svetla maju pokracovanie tej listy co je vo svetle,aj v zadnej kapote a tam bude podla mna schod a problem.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.