Publikováno Srpen 16, 201510 r http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/a-priste-vam-useknou-prsty-tahle-auta-nemaji-pojistku-proti-privreni-el-okny/ Tak Rapid se v tomhle testu moc nepředvedl... Nemá pojistku ani na jednom okně.
Srpen 16, 201510 r Kdyby to začal EuroNCAP zahrnovat do tabulek, tak by bylo veseleji. A rapidu by jezdila okna nejen dolu, ale i nahoru Přitom ty pojistky budou za pakatel, ale když se tam dají, tak nezbyde ozdobnou lištu palubky a škrabku, nebo fakt už nevím.
Srpen 16, 201510 r Z návodu po MR2014: Jestli to tedy dobře chápu, tak u zadních máte 3 pokusy : ))) Ještě jsem to ale nezkoušel. edit: Tak mi to nedalo a šel jsem nakrájet okurku. Vzadu ta pojistka opravdu je, celkem citlivá. Vepředu to okurku přepůlilo - au. Upraveno Srpen 16, 201510 r od slapnahrabe
Srpen 16, 201510 r Vzadu máme kliky a je po ptákách U těch co mají elektriku, tak hádám, že ta pojistka je kvůli potenciálně sadistickému řidiči. Upraveno Srpen 16, 201510 r od camillio
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.