PetrBo Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Víte někdo prosím kdy je předepsaná nebo případně kdy doporučujete výměnu plochého řemene? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 (editace) Pokud myslíš řemen pohánějící soustavu klimy a altíku tak bych ho někdy kolem 150 000 km zkontroloval jestli není popraskaný a nebo nějak natrhnutý a do 180 000 bych ho klidně nechal. Já to nikdy nějak neřešil. Hlavně zkoumej jestli nezapíská při nastartování U staré fabči jsem ho vyměnil po 180 000 .. to už měl na sobě trhlinky a nápisy na něm už dávno neexistovaly. Popřípadě se můžeš podívat do dílenské příručky zde na fóru jestli tam není kdy se má vyměnit .. Editováno: 21. Srpen 2015, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrBo Vloženo 22. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 Děkuji za názor, já ho vždy měnil spolu s rozvody. Asi to udělám stejně i u tohoto motoru radši trochu dříve, než předepisuje ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 22. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 (editace) Nic tím určitě nezkazíš.. vždyť nestojí ani 1000 korun.. Jinak já plánuju měnit rozvody někde kolem 180 000km ve 210 000 se mě zdá dost dlouho Editováno: 22. Srpen 2015, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Popřípadě se můžeš podívat do dílenské příručky zde na fóru jestli tam není kdy se má vyměnit .. predpísaná výmena nie je ...vždy ho mením s rozvodmi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.