Přejít na obsah

AAA AUTO připravilo sezónní výprodej. ceny klesly u většiny z 8000 aut

admin

Doporučené příspěvky

Máš možnost zaplatit provoz tohoto server a potažmo i fora z vlastní kapsy? Pokud ano, tak zde nemusí být reklamy. Směle do toho, jinak jsou to plané žvásty - vykecávat se na foru jde každému, ale starat se o něco (provoz) již ne. O zkušenostech s touto firmou jsou zde témata, každý nechť si udělá svůj názor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud si dobře pamatuji, tak jsem přispěl před lety na rozšíření kapacity serveru, když zde majitel žebral o pomoc, od té doby se žádná výzva nekonala, a byl bych připraven to udělat znovu, než se takto poklonit zlořádům z AAA. Když každý registrovaný pošle tři stovky, tak ze zbylých peněž může majitel stránek jet ještě na cestu kolem světa, jsem připraven na takovouto alternativu, než se prodat laciné děvce. Žádné blbé žvásty jako mnohdy, toto je o etice a o morálce, ta zde silně klopýtla. Tečka.

Editováno: , autor: dick
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

A proč to tedy čteš, když ti to tak vadí??? Do hospody, kde mají hnusný pivo, se už také nevrátíš. Etice a morálce? Nebuď směšný, to bys musel zavřít i tyto stránky podporující ŠA, vždyť se stačí začíst do problémů, co tu má spousta lidí se škodovkou, potažmo autorizovanými servisy, kde je s nimi nechutně vyjebáváno. Tady jde o zisk, tak to prostě v podnikání chodí. AAA jsou legálně podnikající firma, pokud překračují zákony této země, máš možnost to sdělit na patřičných místech. Všechno ostatní jsou jen směšné tanečky - nikdo nikoho přece nenutí, aby s nimi obchodoval! A jak je vidět z množství aut, co prodají/vykoupí, tak to jejich podnikání hodně lidem vyhovuje, tudíž pro ně tato firma není neseriozní, jinak by to tady už dávno museli zabalit. Tečka. 

Odkaz ke komentáři

Problémem této hospody není kvalita piva, ale znuděný hospodský. Uráží hosty, překračuje pravidla, kloudný příspěvek poslední dobou prakticky nejde vidět. Já se taky nevypisuju s ve svém vlákně za peníze, ale kvůli dobrému pocitu, že jsem už několika lidem ušetřil peníze na nebo pomohl vybrat správnou konfiguraci. 

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

• Vytvořit nový...