sansk8 Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Ahoj, rád bych se Vás tu poptal, zda se někomu objevily drobné oranžové tečky na stropnici. Já osobně je mám v oblasti madla u spolujezdce. Vůbec nevím co by to mohlo být, trochu to vypadá jako kdyby např. prosáklo nějaké lepidlo. Docela mě to překvapilo, jelikož v autě se to objevilo už po 25t km a co se čistoty celého auta týče, tak na tu si dávám extra pozor. Nevím, jestli je tohle na záruku nebo jestli to mám nechat pouze vyčistit (ikdyž do toho se mi moc nechce, jelikož pak začíná stropnice "chlupatět"). Díky za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 2. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2015 Tady ještě posílám pro představu foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jani.zichova Vloženo 2. Září 2015 Sdílet Vloženo 2. Září 2015 Tak tohle dela hmyz,treba vcela nebo vosa,kolikrat mi takhle oznackovali venku pradlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 JJ, hmyz, také to mám ve F2 u clony řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 máš líný pavouky. Já mám v autě zase pavouky aktivní až moc. Že tam nemám houna od much je sice fajn, ale zase tam musim furt vymetat pavučiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 18. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Super díky moc. Konečně vím, co to je. S těmi pavouky je to dobrý nápad, dva mi bydlí ve zpětném zrcátku, tak je asi nastěhuju do interiéru . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 ale na noc je nauč chodit spát do vnějších zrcátek, jinak ti malí darebáci za noc umotaj komplet nové sítě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.