Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

rád bych se Vás tu poptal, zda se někomu objevily drobné oranžové tečky na stropnici. Já osobně je mám v oblasti madla u spolujezdce. Vůbec nevím co by to mohlo být, trochu to vypadá jako kdyby např. prosáklo nějaké lepidlo. Docela mě to překvapilo, jelikož v autě se to objevilo už po 25t km a co se čistoty celého auta týče, tak na tu si dávám extra pozor. Nevím, jestli je tohle na záruku nebo jestli to mám nechat pouze vyčistit (ikdyž do toho se mi moc nechce, jelikož  pak začíná stropnice "chlupatět").

Díky za názory :)

• Autor

Tady ještě posílám pro představu foto:

post-57563-0-11628900-1441217717_thumb.j

Tak tohle dela hmyz,treba vcela nebo vosa,kolikrat mi takhle oznackovali venku pradlo.

• 2 týdny později...

JJ, hmyz, také to mám ve F2 u clony řidiče.

máš líný pavouky. Já mám v autě zase pavouky aktivní až moc. Že tam nemám houna od much je sice fajn, ale zase tam musim furt vymetat pavučiny...

• Autor

Super díky moc. Konečně vím, co to je. S těmi pavouky je to dobrý nápad, dva mi bydlí ve zpětném zrcátku, tak je asi nastěhuju do interiéru :).

ale na noc je nauč chodit spát do vnějších zrcátek, jinak ti malí darebáci za noc umotaj komplet nové sítě...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.