Mike Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Je možné vyměnit sedadlo, které není výškově stavitelné, za výškově stavitelné, tak aby fungovalo - tj. šlo výškově nastavovat , bez nějakých dalších dodělávek? Nebo se usí ještě něco kromě samotné výměny udělat? A dále, můžu mít sedadla s vyhříváním. Co je ještě třeba předělat aby to fungovalo v mém autě? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Rekl bych nasledujici... pokud vymenis za sedadlo s nastavovanim, tak nikde neni problem... pro sedadla jsou shodna jak pro vyskove stavitelna, tak i nenastavitelna... Co se tyce vyhrivani - tak kabelaz, tlacitka v palubce a rj + rozebrat pulku auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Vloženo 18. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Díky. Můžu mít levně výškově stavitelná vyhřívaná sedadla, která jsou navíc stejně čalouněná. Kabeláž by byla, tlačítka taky, ŘJ asi ne - nevíš orientačně cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 (editace) Díky. Můžu mít levně výškově stavitelná vyhřívaná sedadla, která jsou navíc stejně čalouněná.Kabeláž by byla, tlačítka taky, ŘJ asi ne - nevíš orientačně cenu? řj je pod sedačkama(jejich součást) vlastní zkušenost : při výměně sedaček použi nové šrouby, je to lepší Editováno: 18. Září 2006, autor: Fidelek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Ridici jaednotku budes mit pod sedackou jak bylo receno, akorat ze do 04 jsou 2(pod kazdym sedadlem 1) a od 04 je jen 1.problem s napojenim neni, ja si ted daval do FRS 04 ty s jednou jednotkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Vloženo 18. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2006 řj je pod sedačkama(jejich součást) Tak ta ŘJ k tomu asi taky bude. Musí se to nějak připojit k centrální ŘJ nebo to na to nemá vliv? Je to tak hrozný to tam nainstalovat ty sedadla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 řj je pod sedačkama(jejich součást) Tak ta ŘJ k tomu asi taky bude. Musí se to nějak připojit k centrální ŘJ nebo to na to nemá vliv? Je to tak hrozný to tam nainstalovat ty sedadla? můžeš přípojit k-vedení, ale nejni potřeba, bude to fungovat i tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Vloženo 18. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Mám 01 a sedadla budou takz s 01 - takže 2 ŘJ!? Kolik mají cenu takový sedadla s vyhříváním, výškově stavitelná? Roku 01, v odpovídajícím stavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Mám 01 a sedadla budou takz s 01 - takže 2 ŘJ!?Kolik mají cenu takový sedadla s vyhříváním, výškově stavitelná? Roku 01, v odpovídajícím stavu? jojo to budou po dvou jednotkách a cena...spíš řekní kolik za ně chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Mám 01 a sedadla budou takz s 01 - takže 2 ŘJ!?Kolik mají cenu takový sedadla s vyhříváním, výškově stavitelná? Roku 01, v odpovídajícím stavu? Nemusis, ta jen blokuje zapnuti vyhrevu pokud ma s vybitou baterii, ale ja to nezapojoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 (editace) Mám 01 a sedadla budou takz s 01 - takže 2 ŘJ!?Kolik mají cenu takový sedadla s vyhříváním, výškově stavitelná? Roku 01, v odpovídajícím stavu? Nemusis, ta jen blokuje zapnuti vyhrevu pokud ma s vybitou baterii, ale ja to nezapojoval. jojo, stačí když je to na spínaných 12V(na klíček) abys je nezapoměl zapnutý Editováno: 18. Září 2006, autor: Fidelek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Vloženo 18. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Nemám představu, kámoš má totálku, vnitřek je ale v poho, tak že bych si je od něj vzal a dal me svoje bez vyhřívání. Nemůže ji prodal celkově, musí si jí nechat, takže mu je jedno jaký tam budou sedadla, když už to auto stejně asi nepojede... V servisu Škoda mi říkali, že budu muset vyměnit centrální ŘJ, abz to fungovalo, což mě odradilo.. takže to teda není až tak pravda?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Nemám představu, kámoš má totálku, vnitřek je ale v poho, tak že bych si je od něj vzal a dal me svoje bez vyhřívání. Nemůže ji prodal celkově, musí si jí nechat, takže mu je jedno jaký tam budou sedadla, když už to auto stejně asi nepojede...V servisu Škoda mi říkali, že budu muset vyměnit centrální ŘJ, abz to fungovalo, což mě odradilo.. takže to teda není až tak pravda?! nic měnit nemusíš!!! vyhřejvaný jdou i v juniorovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Nemám představu, kámoš má totálku, vnitřek je ale v poho, tak že bych si je od něj vzal a dal me svoje bez vyhřívání. Nemůže ji prodal celkově, musí si jí nechat, takže mu je jedno jaký tam budou sedadla, když už to auto stejně asi nepojede...V servisu Škoda mi říkali, že budu muset vyměnit centrální ŘJ, abz to fungovalo, což mě odradilo.. takže to teda není až tak pravda?! nic měnit nemusíš!!! vyhřejvaný jdou i v juniorovi Pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Vloženo 18. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2006 To je super! A ta cena, kolik ma za ně tomu kámošovi dát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 To je super! A ta cena, kolik ma za ně tomu kámošovi dát? záleží co ještě maj a nemaj, ale šel bych tak okolo 1500-2500 za kus....nevim jak vypadaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Vloženo 18. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Výškově stavitelný, jsou obě. Žádný airbagy, jsou přiměřeně použitý vzhledem k jejich stáří - rok 01 + dám mu zpět svoje - jsou ve stejným stavu...tipoval jsem tak 1 500 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Výškově stavitelný, jsou obě. Žádný airbagy, jsou přiměřeně použitý vzhledem k jejich stáří - rok 01 + dám mu zpět svoje - jsou ve stejným stavu...tipoval jsem tak 1 500 Kč. za trojku to jde možná ho i trochu ještě ukecáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.