Přejít na obsah

Mike

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Mike

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Mám manuál a výbavu Elegance a chybí mi - DSG - xenony - potahy kůže/alcantra ...toto už bylo mimo rozpočet.
  2. V servisu mi řekli, že jsem první, kdo si na to stěžuje; ale v mých očích to výrazně snižuje komfort při cestování
  3. Ahoj, trochu z jiného soudku....když mám plnou až 3/4 nádrže, tak se mi při každém ostřejším brždění/rozjezdu nebo přejetí vyššího příčného prahu, ozývají výrazné rázy z nádrže od nafty narážející do stěn. Máte někdo podobnou zkušenost? Mám OIII kombi.
  4. Mike

    Funkce MAXIDOT

    Buď rád, až se Ti tam ukáže, nenastartuješ Znamená to teda chybovou hlášku, že klíč neaktivoval imobilizér?
  5. Mike

    Funkce MAXIDOT

    Jj, "imobilizér aktivní" vlastně taky znám U těch otevřených částí auta, podle návodu to může zobrazovat i kapotu, ale záleží na výbavě auta. Kdy vám tu ukazuje tu hlášku "imobilizér aktivní"? Pokaždé když nastartujete? Mám taky Maxika, ale tahle hláška se mi tam snad ještě neukázala..? (možná pří instalovaní maxika a kodovaní kličů, ale tím si nejsem úplně jistej)
  6. Měl jsem minulý a předminulý týden ten samý problém, ukazatel teploty klesal při jízdě mimo město - při menší zátěži motoru. Dnes jsem měnil termostat včetně čidla, ten termostat měl uvnitř ulomenou jednu "packu", která drží tu pružinu, takže se potom nemohl zavřít a zůstal otevřený. Cena termostatu + čidlo - ve Škodovce to prodávají dohromady - 1134 Kč. Oprava trvala známému mechanikovi přibližne hodinu. Mmch, mám motor 1.4 MPI 44kw.
  7. Mike

    Ukazovatel teploty

    Měl jsem minulý a předminulý týden ten samý problém, ukazatel teploty klesal při jízdě mimo město - při menší zátěži motoru. Dnes jsem měnil termostat včetně čidla, ten termostat měl uvnitř ulomenou jednu "packu", která drží tu pružinu, takže se potom nemohl zavřít a zůstal otevřený. Cena termostatu + čidlo - ve Škodovce to prodávají dohromady - 1134 Kč. Oprava trvala známému mechanikovi přibližne hodinu. Mmch, taky mám motor 1.4 MPI 44kw.
  8. Teď jsem mluvil s technikem z jedné prodejny Škoda..říkal, že u motoru 1.4 MPI 44kw se mění celá "skříň" - tj. termostat + čidlo - cena NH je 1136,- Kč... mužeme mi to někdo potvrdit, kdo už takovouhle opravu absolvoval?
  9. Dá se pomocí diagnostiky zjistit, zda je to čidlo teploty motoru nebo termostat? Začalo mi to taky blbnout
  10. To je ale trochu divný ne, byl jsem z toho překvapen...
  11. Zobrazuje se vám ta horní třetina, takz když dáte položku stav vozidla?
  12. Jo, přesně, tak horní třetina tam fakt chybí...no uvidíme co na to řekne ten technik
×
×
  • Vytvořit nový...