mikyspf Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Nevíte někdo jestli se problém padajících ventilů týká i motoru CFGB, který je v Superbu II? Ve SM na to upozorňujou jenom u Passatu a v Superbu ho vynáší do nebes...takže ikdyž mají stejnej kód, tak jsou v něčem jiný? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wetter Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Trošku offtopic, mám všechny letošní SM a žádné auto nemělo co se týče motorizací tak strašné hodnodcení jako tento passat. I renault scenic III tam vyšel většinou se zelenýma šipkama Padající ventily, co to je proboha za šílenou závadu, ještě v tak směšných kilometrech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 staci hledat.. http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?t=307780 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikys.pf Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Tohle jsem taky našel,ale nikde tam NENÍ zodpovězena moje otázka jestli se to týká i Superbu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 zkus napsat třeba tomu pánovi do SM, jak to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 ešte som sa s tým nestretol ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Werry Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 (editace) Taky mě informace ve Světě motorů poměrně často zaráží. Vždyť ty motory jsou snad stejné, ne? Mají i stejné kódy jak v Passatu, tak v Superbu. Tak proč 2.0 TDI v Supu vyzdvihují jako TOP, zatímco v Passatu na něj plivou špínu? ... Nebo je v daných motorech přeci jen malý rozdíl (jako byl třeba v tom, že 2.0 TDI PD měla v Audinách a VW vyvažovací hřídele, zatímco v OII nikoli)?Upadávají ventily i v Audinách? A4, A6 2.0 TDI? Nevíte někdo? :-) Editováno: 14. Září 2015, autor: Werry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Uz jsem to ve Svete motoru cetl v nejakem drivejsim clanku a celkove uz to tam zminuji mi prijde,jako "beznou" zavadu.. Netusim zda je to pravda.Ja tolik km s CR motorem nenajel a nikomu koho znam se nic takoveho nestalo a to prekonali uz 400tkm nekteri..tedy i jina auta,nez Sup II s temito CR motory(Passat,Touran,Sharan.) Celkove mi hodne clanku a hodnoceni aut v SM prijde celkem mimo,pokud s tim autem ma clovek osobni zkusenost a pak se docte neco dost jineho. Prvni,kdo me takhle neprijemne zaujal byl p.Vaculik,to snad jeste nepsal pro SM a uz se mi jeho clanky moc nelibily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.