Petrkiller Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 (editace) Ahoj prodřel se mě koberec u řidiče a tak hledám nějaké nové .. poraďte Zajímaly by mě hlavně vaše zkušenosti s podkladem granulát.. na škoda eshopu píšou že se začne drolit a znečistí koberec auta .. Zalíbily se mě koberce na zakázku s různým barevným lemováním od firmy VOPI a byly i za rozumnou cenu oproti škode o 300kč levnější. Jediný problém, mají právě podklad granulát. Nikde jsem nenašel fotku zespod koberce. Všude mají fotky jen vrchu. Děkuji za rady. A co by jste vybrali vy: Stručný přehled materiálů pro výrobu textilních autokoberců Škoda Fabia 2008 ->: Autofit - materiál základní jakosti v černé nebo grafitové barvě z nízkého smyčkového vlasu. Carfit - materiál vyšší jakosti v černé nebo grafitové barvě z vyššího střiženého hustého vlasu. Colorfit - materiál vyšší kvality v různých barvách z vyššího střiženého hustého vlasu. Perfectfit - materiál střední jakosti v černé, šedé, antracitové a béžové barvě z vyššího smyčkového materiálu. Ringside - materiál základní jakosti v černé barvě z velurové kobercoviny. Royalfit - materiál nejvyšší jakosti v černé barvě z vyššího střiženého velmi hustého vlasu. Editováno: 7. Září 2015, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 9. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Objednal jsem tedy ty na zakázku s granulátem jako podklad.. tak uvidíme jak dlouiho vydrží .. za 500 is barevným lemováním to jde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Skoda, ze sa neda kupit len vodicova osobitne. Tiez cakam, kedy sa presucha uplne...na zimu dam asi gumene -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 9. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Já je mám celoročne ale zatím první zimu byly vpohodě.. nezplesnivěly jak jsem si myslel a tak považuju gumové za zbytečnost .. Textílní se nějak extra nezašpinily. Ono se dá koupit jen 1 kus přímo pro konkrétní stranu auta .. ale stojí 475kč. Myslím, že na OB autodíly nebo někde jinde jsem to našel. Ale když můžu mít na zakázku za 515kč všechny 4 a ještě s lemováním aby vynikly v autě + třeba i prošívané nití barevnou za příplatek 60 korun tak není co řešit a je lepší koupit celé nové .. Navíc ty nové mají výztuhu přesně v místě kde se mi starý koberec prodřel a která je taky podle obrázku lemována barevně tak uvidíme jestli to tak bude i realně .. Těším se na ně Hlavně mě zajímá kvalita vlasu a podklad jak bude vypadat .. volal jsem tam protože jsem zapoměl dořešit uchycení ale příjemná paní mě ujistila že objednávku opraví a email si už přečetla a že mě na něj odpoví .. odpověď jsem nedostal ale tak snad to bude vpořádku vyřízeno Jinak jsem vybral vlas Perfectfit .. střední kvalitu za 500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 este by som mozno pridal tieto. ak to je dovolene...www.rohozedoauta.sk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 9. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2015 No kdyby se mě někdo ozval už včera a poslal obchod kde je autokoberec s pevnou gumou místo granulátu a vycházelo to v přepočtu na koruny na nějakých 630kč tak do toho jdu i s tím že to má větší gramáž vlasů .. asi bych to nechal i poslat ze slovenska .. jenže všichni se ozvou až když je zadána výroba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 no stava sa... a musis to povinne prebrat? precitaj si obchodne podmienky.. mozno to nemusis prebrat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 9. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Přebrat, nepřebrat, je to zakázkova výroba takže určitě to musím přebrat .. Navíc tolik problému co by s odstupováním od smlouvy bylo .. to mě za to nestojí .. pár let ten granulát vydrží a příště budu zkušenější a to že buď granulát nebrat nebo šetřit a koupit ho znovu protože drží. Přeci jen koberce jsou upevněne vepředu úchyty takže jezdit po autě nebudou a v zadu stejně nikdo nesedí .. Nejvíce jezdím sám se psem a věcma v kufru .. pak s přítelkyni a jednou za čas plně obsazené auto Hledal jsem asi 3 dny na googlu i na heurece, seznamu aj. firmy které nabízejí autokoberce .. a když byly s gumou tak měly nižší kvalitu než mé a ještě podstatně drahší, navíc nepřehledný eshop ve kterém jsem se neorientoval .. A v jednom obchodě jsem se dočetl že granulát se časem drolí, ale guma vydrží. Tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 rok, 2 to urcite vydrzi a potom uvidis.. aj horsie veci sa stavaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 9. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Přesně tak.. aspoň pro ostatní je tady návrh dvou obchodů s autokoberečky na zakázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Pánové vážně se ten granulát drolí a tom mám original škoda. Vrchní část je výborná,bezva se čistí,ale spodek hrůza. Po roku mám v místě plyn.pedálu,kde je vlastně pernamentně pata boty ze spodní částí kolo o průměru 10cm vydrolené a v tom místě to propouští vlhkost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miryn Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Nevíte jestli existuje gumový koberec na tunel mezi gumové koberce u zadních sedaček na Roomstera. Na felicii jsem ho míval, byl to originál gumový koberec profilovaný stejně jako ostatní koberce v autě, hodil by se mi i do Romstera, ale zatím marně hledám. Neviděl někdo, případně nahradil ho někdo nějakým jiným? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterv Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Hľadal som aj ja, ale nenašiel som. Takže som si kúpil univerzálnu gumu na stredový tunel a tú som si prispôsobil. Na Fabiu III, alebo Rapida sú originálne, tak skús, po nejakej úprave by to mohlo byť OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky1 Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Na favoritu to rodiče meli, ale byl to hnus. Sice chápu, že to muže být praktický, ale do svého Rooma bych si ho nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterv Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Áno je to hnus, ale 8 r. dcéra zásadne nastupujúca do auta na opačnej strane ako je sedačka vie urobiť zo stredového tunelu hnus ešte väčší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 (editace) mám z Fabie III ...ten konec trochu více ohnutý za pomocí horkovzdušný pistole. Z Fabie mně tam sednul nejvíce. to foto je ještě před úpravou... Editováno: 16. Říjen 2015, autor: Dandisan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.