trudic Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Zdar! Mám problém s navigací. Když zadám cíl, tak mi naskočí nesmyslná trasa "letadlem" k moři a pak k cíli. Nelze navigovat. Pro lepší popis jsem vytvořil video: https://youtu.be/4rW0xBdXp_U Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 špatný software nebo mapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Zkusil bych nastavit objížďky na manuálně a jen jeden typ trasy co to bude dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edie Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Nemas tam nahodou nastaveny cestovat pres nejaky bod nebo body na mape? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trudic Vloženo 19. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2015 (editace) Chlapi, nic nezabralo. Problém musel být v mapách (nevím jaký), protože to začlo blbnout až po instalaci nových (verze 81??) a nevyhledávalo mi to ani body zájmu v okolí podle názvu. DVD s novýma mapama jsem si totiž půjčil a nainstaloval od otce. Mu i brachovi v octavce fungují. U mě v S2 problém. Blbé je, že origo DVD s mapama, které jsem k autu dostal sice nainstalovat šlo, ale teď mám verzi 70??. Před instalací DVD od otce jsem měl 79??, takže jsem šel dost dolů asi na rok 2008. Jak je vůbec možné, že jim to funguje a mě ne? Do prkna. Nebo mi tu někdo linkne funkční odkaz na nejnovější mapy pro S2? Díkes Editováno: 20. Září 2015, autor: trudic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trudic Vloženo 23. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Tak jsem přeinstalovat software na 5238 a pak znovu mapy a světě div se. Mapy jedou jak mají a vypadá, že i všechno ostatní... Jediná věc, která nejde je nastavení oblíbené TMC stanice a pravděpodobně i kvůli tomu mi nefunguji dopravní informace. Vždy se jich v seznamu objevilo okolo 30 a ted nula. Takže se mi informace do navigace nenahrávají a bude mě to navádět teba do kolon a podobně. Nevíte někdo radu jak na tento problém? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito111 Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Zdravim, chcem sa opytat kde moze byt problem ak vlozim DVD s mapami, ktore mi nie vzdy naprvykrat zoberie, ale potom nacita mi mapu, mozem uz aj spustit navigaciu ale nabehne mi okno ze chybne DVD a vyhodi mi ho vonku, pri opetovnom vlozeni sa to iste opakuje, zoberie ho, nacitava a po case vyhodi vonku.Je chyba v radiu, DVD alebo mechanike ? Mam problem aj s klasickymi CD s mp3, ani tie nechce citat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Jo....mechanika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.