Publikováno Září 16, 20159 r Zdravím, dnes došlo k samovolnému vynulování dlouhodobé spotřeby - nevíte po jaké době se to samo nuluje, nebo na čem to závisí? Díky.
Září 16, 20159 r Ahoj, k vynulování dojde (pokud se nepletu) po 99:99 hodinách jízdy nebo 9999,9 km (co nastane dřív).
Září 17, 20159 r Doporučuji ti řádně prostudovat manuál k vozu, než zbytečně zakládat nová témata k věcem, které jsou tam popsány...
Květen 3, 20169 r Omlouvám se,mám podobný dotaz: OIII mám najeto 2 tis km.A najednou se mi na Maxidotu objevila spotřeba Dlouhodobě. Do teď jsem tam měl Od startu. Nevíte někdo proč ???(Na Boleru to mám vše dobře ale na Maxidotu tam naskočila Dlohodobá) Díky všem za vysvětlení Upraveno Květen 3, 20169 r od 16TDI81
Květen 3, 20169 r Mezi dlouhodobou, od startu a spotřebou od natankování zobrazovanou na Maxidotu se přepínáš stisknutím kolečka vpravo na volantu.
Květen 3, 20169 r Díky moc.Odzkoušeno a funguje. Ušetřil jsi mi spoustu času.Strávil jsem tím už několik hodin bez výsledku... Teď už můžu usnout s klidem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.