jindrous Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Zdravím, dnes došlo k samovolnému vynulování dlouhodobé spotřeby - nevíte po jaké době se to samo nuluje, nebo na čem to závisí? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adyhas Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Ahoj, k vynulování dojde (pokud se nepletu) po 99:99 hodinách jízdy nebo 9999,9 km (co nastane dřív). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 16. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Doporučuji ti řádně prostudovat manuál k vozu, než zbytečně zakládat nová témata k věcem, které jsou tam popsány... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
16TDI81 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 (editace) Omlouvám se,mám podobný dotaz: OIII mám najeto 2 tis km.A najednou se mi na Maxidotu objevila spotřeba Dlouhodobě. Do teď jsem tam měl Od startu. Nevíte někdo proč ???(Na Boleru to mám vše dobře ale na Maxidotu tam naskočila Dlohodobá) Díky všem za vysvětlení Editováno: 3. Květen 2016, autor: 16TDI81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Mezi dlouhodobou, od startu a spotřebou od natankování zobrazovanou na Maxidotu se přepínáš stisknutím kolečka vpravo na volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
16TDI81 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Díky moc.Odzkoušeno a funguje. Ušetřil jsi mi spoustu času.Strávil jsem tím už několik hodin bez výsledku... Teď už můžu usnout s klidem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
16TDI81 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Já tím stisknutím kolečka do teď pouze nuloval spotřebu Od startu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.