jtfcobra Vloženo 26. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Snad nenastane nějaký problém ): když už jsem se do toho dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Ja si osobne troufnu na hodne... Ale tohle bych leda delal po sakra konzultaci a nacerpani zkusenosti od kluku, pripadne delat rovnou podrz tasku... Jako budu cekat na vysledek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 27. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2015 (editace) Ahoj tak mám přestavěno poprosím někoho o radu: Mám přepinováno bsg + komfortku....na BCM Ale když ti připojím a tak dvěře vše se ukazuje na maxidotu. Když zapnu klíček tak se zapne radio a tot vse ty dvě relé se nezapnou,ani ukazatele teploty atd... (: ani volant maxik nejde ovladat) a světla jdou jen na obrysovky Ale když je zapnu rele napřímo tak zapne kontrolky na maxiku ale ale nastartovat nejde , ani okna atd....(maxidot lze ovladat vidim nastavení komfotka a vše jde ok ..) Prosím moc o radu když já vůl jsem se do toho dal .... Editováno: 27. Září 2015, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Viz predesle topiky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 27. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Jedinej vstup co mně napadla přikládám foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Prosím moc o radu když já vůl jsem se do toho dal .... Na to jsme tu přeci čekali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Mno, bral bych jako castecny uspech to, ze lecos jde, ale ted ti zadarmo tezko nekdo rekne co kam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 27. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2015 (editace) Tady neslo o peníze prostě jsem to chtěl udělat sám Editováno: 27. Září 2015, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 28. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Tak pomocí ferdy zprovozněno prostě dvě kravinky ted už jen překodovat aby fungovaly xennony a je Jinak nedoporučuji to někomu dělat sám Doporučuji ferdu nebo rolbaře Jinak všem mooooooooooooooooc díky hlavně ferdovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Znáš to, řekneš nedělejte to a ... Ještě, že tyhle chlapi jsou... Tak ať to slouží a funguje podle představ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 (editace) Proprosím jestli by mi někdo mohl poslat správné kodování BCM Nyní mám: 44180AB8F041F1C040080080110089E4037000AE426D85605C0440000000 Control Module Part Number: 1K0 937 087 D Component and/or Version: BCM PQ35 H 103 0541 Výbava auta a nastavení: - Výhřev sedaček - LED RS světla - Xennony s náklonem - Čídlo deště / světla - Commenig / Leaving home / - Corner - Autozamykání při rozjezdu - Odemčení pouze při vytažení klíčku - Alarm škoda Editováno: 6. Říjen 2015, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Světla nejsi schopen kódováním vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 nutná změna parametrizace světel - nelze přes VCDS ps: píše se zamykání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 10. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 No tak jsem to nakodoval takto 44180AB8F041F1C040080080110091E4037000AE626D8560DC0440040000 Ale jediny co mi nejde LED RS svícení denní.... Při světlech je to jako obrysovka to OK ale kdyz ma byt denní svícení píše to chybu...?Rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 jak se psalo, je nutné změnit parametrizaci světel, nejde to přes VCDS, buď VAS/ODIS nebo programy co to umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 10. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 A cena v Praze cca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 11. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Je divny kdyz jsem dneška měřil na výstupu z BCM na denní sviceni tak tam není 12+ to dělá ta parametrizace? Nebo je chyba někde jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Lze rovněž u mě vyřešit. Stejně jako kódování xenonové jednotky jen s jedním čidlem na zadní nápravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamkaxD Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Ako si vyriešil to že ti zaplo iba radio ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 4. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 Kdyby někdo chtěl mam konektory + relatka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoDeion Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 Zdravím, smím se místního odborníka jtfCobry zeptat, jaký byl účel výměny staré palubní elektriky za faceliftovou? Co se tím získalo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 5. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 Rs led sviceni Budiky A mnoho dalsich veci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoDeion Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 Aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Na BCM jsem auto předělal na podzim, teď dělám na RS face předek a přemýšlím, xenony si upravím na bi-xenon, ovládání clonky bych chtěl zapojit stejně jako má S2 z BCM a v BCM normálně nakódovat bi-xenon, zapojení vnitřku světla jasný, vyměním projektor a natáhnu jeden kabel navíc. Od BCM přivedu drát na PIN 11 konektoru světla, ale teď zapojení na BCM, koukal jsem na schéma O2 fl a S2, kdy u O2 má být DRL na C piny 48 a 49, ale superb má na tyhle piny napojené ovládání elektromagnetické clonky a DRL je zapojené na A piny 7 a 8 a tam O2 nic nemá. Myslím si dobře, že když BCM nakóduju tak, že má bi-xenon a denní svícení a následně upravím parametrizaci na LED světla, bude vše fungovat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 Tak už vím, pokud by někdo řešil, řešení je DRL zapojit na konektor A piny 7 a 8 a ovladání clonky na konektor C piny 48 a 49, samozřejmostí je patřičná úprava parametrizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.