Martin Bednář Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 A mas napsane ty 17ky v TP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 2. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 V TP jsou 17-ky 215/55 zapsany...aspon teda u me. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Ve vlákně "Litá kola" (http://forum.skodahome.cz/topic/132313-origin%C3%A1ln%C3%AD-lit%C3%A1-kola/) je komplet výpis pravd. rozměrů pneumatik a ráfků. Možná Ti to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Diky. Ja s tim jsem uz otravnej sam sobe, ale jakej je rozdil v disku 7x17 a 7,5x17 ? To je v tom 0,5 palce takovej rozdil, ze ten disk nejde použít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PegasHK Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 myslím, že ten půlpalec by na šíři pneu hrát roli neměl, ale zkus odborníka s pneuservisu, nebo prodejce co má disky i pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@rty Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Našel jsem na netu toto info: " Zápis kol do technického průkazu Zapište si nový rozměr disků a pneumatik do technického průkazu. Nemusíte dodržet rozměry kol dané výrobcem. Vždy existuje více možností, než máte v tuto chvíli uvedeno v technickém průkazu. Záruka na auto tím není v žádném případě omezena. K zápisu služí tzv. Typový list, který si můžete přidat v nákupním košíku, až do něj vložíte litá kola." to by potom řešilo problem s tím co chceme koupit a co je v TP nyní ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gavo Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 http://www.skoda-auto.sk/tyre/tyre/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Jakym zimnim pneu myslim tim rozmer 235/45 R18 a nebo 215/55 R17 date prednost....nevim co koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Já určitě 215/55 R17, na zimu vždy používám raději užší. Čekám, jestli Škoda nepřijde s nějakou nabídkou "akčních" kompletních sad Al kol s pneu, např. Michelin Alpin A4. Ty bych bral. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Mají 18ky Zenith černá s Pirelli SottoZero II za 39 litrů za sadu... Já bych ale bral černé Cassiopeia 18ky Taky jsem dneska dostal info, že Pegasus Anthracite objednat nejdou. Jinak jakou gumu na 18ky? Continental TS 850, Godyear UltraGrip, Nokian WR, Dunlop SP WinterSport nebo Pirelli SottoZero? Je to teda řečnická otázka, protože každej řekne něco jinýho :-) Ale z téhle pětice budu vybírat já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standik4 Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 (editace) To si dostal špatnou informaci,já dnes Pegasuse Anthacite koupil,jsou normálně v katalogu příslušenství,jinak gumy jsem koupil Goodyear Ultra Grip Performance G1 Editováno: 5. Říjen 2015, autor: standik4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Já si to taky trochu myslim :-) Ale mam 5 týdnů na to je přesvědčit, že to jde. Dal jsi za ty gumy min nez 4667 Kc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Karelm plne s tebou suhlasim ale mne nejde ani tak o sirku ale o vysku. Lepsie to cez zimu tlmi. A tiez cakam na akciu zimnu. Nevie niekdo ci bude niaka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Podle prodejce by měla být, ale neví kdy. Co se týče šířky pneu - hodně recenzí připouští, že užší jsou vhodnější do hlubšího sněhu, což já v zimě potřebuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Mají 18ky Zenith černá s Pirelli SottoZero II za 39 litrů za sadu... Já bych ale bral černé Cassiopeia 18ky Taky jsem dneska dostal info, že Pegasus Anthracite objednat nejdou. Jinak jakou gumu na 18ky? Continental TS 850, Godyear UltraGrip, Nokian WR, Dunlop SP WinterSport nebo Pirelli SottoZero? Je to teda řečnická otázka, protože každej řekne něco jinýho :-) Ale z téhle pětice budu vybírat já. No jezdil jsem na Barumech, Dunlopech, Continentalech a teď budu mít druhou sezonu Nokian WR A3 a řekl bych,že jsou z nich nejlepší. Ale z těch co jsi vyjmenoval budou dobré všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Jj, to je pětice nejlepších podle různých testů (i když většinou v rozměrech 16 a 17) a taky si myslim, že ať sáhnu po jakékoliv, že neudělam špatně, takže se asi budu řídit podle ceny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaMMBoX Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Ahojky vespolek, chci přispět pověstnou troškou do mlýna. Supa lze obout do 16" viz. zápis v technickém průkazu. Objednal jsem proto k tomu kola Dezent TX Graphite a odpovídající zimní pneu, letos chci zkusit docela chválené Nokiany. Myslím ne úplně špatné řešení, zvláště pro ty komu Sup na 18 i 17 palcových kolech přijde docela tvrdší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 V jaké výbavě je SIII a jaké kola máš z výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaMMBoX Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 V jaké výbavě je SIII a jaké kola máš z výroby? Superb 2.0 TDI AP 140 kW Style Alternátor 180A - Kola z lehké slitiny "PEGASUS" 8Jx18" - Malý kožený paket (3 ramenný multifunční kožený volant pro rádio a telefon) s ovládáním DSG - Style plus - Paket Advance (Ambition/Style) - Paket Multimedia (Style) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Zřejmě pneu 235/45 R18 z výroby, že? Pak mají 18´´ i 16´´ stejný obvod pneu, což lze skutečně použít. Jen mě překvapuje, že nemáš v TP uvedeny i 17´´ kola, jsou na nějakém jiném místě v TP? Letní budu mít stejné jako Ty, u zimních to prozatím vypadá na doporučený 215/55 R17. S DCC by to tvrdé být nemělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaMMBoX Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 (editace) Ano tak přesně 235/45 R18 z výroby. To je to co mne zarazilo, v techničáku jen ty 16´´. Ale jak říkám mě to nevadí spíš naopak. Asi se nechaji ty 17´´ dopsat, ale čas nějak kvapí a dnes ráno při -3°C jsem už rád, že v sobotu přezuju. S tou tvrdostí podvozku je to spíš subjektivní po letech v C5. Editováno: 12. Říjen 2015, autor: JaMMBoX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 (editace) Záhada, ze Škodovky mi poslali soupis pneu, který bude v TP, už jsem si to i ověřil u jiného kupujícího, je to přesně podle seznamu, který jsem už uvedl v sekci Originální litá kola (215/55 R17 94W + 6,5Jx17 ET41, 215/55 R17 94W + 7Jx17 ET40, 215/60 R16 95V + 6,5Jx16 ET41, 215/55 R17 94V M+S + 6,5Jx17 ET41, 235/40 R19 96W + 8Jx19 ET44, 235/45 R18 94W + 8Jx18 ET44") a teď najednou tvrdíš, že tam 17 vůbec nemáš? Velmi podivné, jak Škodovka k tomu přistupuje. Editováno: 12. Říjen 2015, autor: KarelM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaMMBoX Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Ano opravdu nemám, viz fotokopie TP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Tak snad nám to někdo informovanější vysvětlí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Cassiopeia 8,0J x 18" pro pneumatiky 235/45 R18, na zimáky budou doufám pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.