Davdav Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Zdravím všechny, podařilo se mi poškrábat skolo zadních pravých dveří. Říkal jsem si, že bych si ho zkusil vyměnit sám. Nedaří se mi však zjistit, jaký konkrétní výrobek objednat (koukám např, na CC Autodily). Potřebuji totiž sklo se sunsetem. V popisech na různých eshopech je však použity pojmy typu: zelené, zatmavené apod. Můžete mi, prosím, někdo poradit, zda zadní pravé stahovací okno se sunsetem má označení: - stahovací část: 5J9845206A, - trojúhelníček a těsnění: 5J9845210R, 5J9845210A, 5J9845210G, 5J9845210K, 5J9845210N. Potřebuji to na Škoda Fabia II Combi, rok výroby 2009. Díky. David P.S. Nenapadá vás někoho, na co je při výměně dát pozor? Kdysi jsem si tady na foru stáhl dílenské příručky. Zatím jsem zběžně nastudoval výmenu stahovací části a jako nepřekonatelný problém mi to nepřišlo. S výměnou trojúhelníčku ještě váhám. Na skle je asi 1 cm dlouhý škrábanec a na jednom místě nehluboký vryp v těsnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Nech si to někde ve škodovce najít podle VINu. Mně ta skla vychází takto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.