lukes128 Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Ahoj kluci chystam se na vycisteni saciho kose v olejove vane a chci se zeptat jestli musi pri demontazi vyfuk dolu?Popripade na co si mam dat pozor?Dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 před pěti lety jsem přetěsňoval vanu na 55 KW 1,4 16V a výfuk jsem, mám dojem, nesundával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukes128 Vloženo 24. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Ok dik za info nevi nekdo urcite jestli sundavat nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 vana hlinik alebo plech ? pri hliniku bude podla mna musieť ist dole urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Ahoj já u hliníkové přední část výf. sundával. Následná montáž vany je pak v pohodě a nic ti nepřekáží! Pochlub se,čím budeš těsnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.