Publikováno Září 27, 20159 r Zdravím všechny příznivce značky ŠkodaDne 17.10.2015 proběhne od 9 hod. stejně jako každý rok podzimní měření výkonu u Motorpower Třebotov za zvýhodněnou cenu, osmsetkorun.Dejte vědět, zda máte zájem, napište jméno a čas, který by vám vyhovoval. Nebo je možno akci pojmout jako minisraz.Měřit se bude do 17.hod, večer možno zajít na motokáry, či objednat steaky, či stripterky.Potvrzujte na FB, nebo na e-mail, nebo zkopírujte jména a připište se do příspěvku. Pokud admin zvýrazní, či vypíchne nahoru, nebude na "Š"kodu NICK Misubaro 9:00 Stecher 9:20 Martas67 9:40 Bottled 10:00 + 1 mimo forum Upraveno Říjen 16, 20159 r od motorpower
Říjen 17, 20159 r Petře určitě bych dorazil....i minulý rok nebo kdy byla akce bych dorazill ale bohužel chodím ty víkendy...:-))tak snad jindy...no divím se proč lidi do toho nejdou....za ty prachy nádhera.... Upraveno Říjen 17, 20159 r od mira
Říjen 17, 20159 r ty výmluvo jeden.......já sedím teď třeba v práci..až do 18.hodin...a fakt si nebudu brát dovolenou..mimochodem kterou už nemám ani:-)a daleko.pro někoho asi jo.....ikdyž proč ne že jo..takový vejlet... Upraveno Říjen 17, 20159 r od mira
Říjen 17, 20159 r Tak pak nechápu proč tu píšeš určitě bych dorazil kdyby........tak pokud nemůžu nepíšu nic né?
Říjen 17, 20159 r ....tak jsem se dnes zúčastnil měření výkonu. Šel jsem proto, že jsem byl zvědavý na výkon motoru mé Berušky po ujetí více jak 315.000,-km. Co ještě můžu od ni vyžadovat. Byl jsem překvapen a nejen já, že motor je v takovém perfektním stavu. Měření jsme provedli jak pro benzin tak i pro plyn. Markantní rozdíl mezi oběma palivy není skoro žádný. 68.1 kW /benzín/ oproti 66.9 kW /plyn/ není schopen poznat nikdo. Musím poděkovat firmě konkrétně Petrovi za milé uvítání s občerstvením s odborným výkladem o autech a ženách...... ...néé to si teď dělám srandu. Příprava firmy veliká, bohužel přijelo velice málo lidí a to jistě zamrzí. Snad příště, jestli ještě příště za takový peníz bude. Za mě jedna a ještě jednou díky Petře.......
Říjen 17, 20159 r Velika parada,diky za graf.Ja k MP pojedu taky,se stejnym motorem,jako mas ty.Udelal jsi mi radost,protoze take neverim,ze mam moje auto papirovych 63kw,budu mit najeto zhruba o 300tisic min,nez mas ty,takze se podivame,kolik kw se ztratilo.
Říjen 18, 20159 r Misu:pěkný...po 300 tis....jinak Hopa myslím že Misubaro má EU IV...ty máš už EU V....takže nějaký rozdíl tam bude..no chce to prostě změřiti...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.