Merluzoo Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 Zdravím, mám problém. Vyměnil jsem starou Dsg řadičku za faceliftovou. Vše jsem udělal podle návodu. Řadička funguje perfektně, ale po zařazení P nejde vytáhnout klíček. Už opravdu nevím čím by to mohlo být. Kontroloval jsem všechny pojistky, protože někde psali že to je jedna z příčiny, ale všechny jsou v pořádku. "Zobáček" zapadá přesně do všech drážek a za jízdy vše funguje. Nevíte někdo co s tím? Nechce se mi nechávat auto před domem s klíčem uvnitř :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos_PM Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 Stejný problém jsem měl loni z ničeho nic s originální DSG řadičkou. Nakonec jsem dojel do servisu, kde zjistili, že "řídící jednotka sice správně dostala informaci, že je páka voliče jízdních režimů v poloze P, ale nedala pokyn elektromagnetu ve spínací skříňce k uvolnění klíčku." Snad si pamatuju přesně, co mi tehdy technik řekl. Takže příslušnou řídící jednotku zresetovali a od té doby mám pokoj. Myslím, že by v danou chvíli pomohlo vytáhnout tu správnou pojistku, přes který je ten elektromagnet napájený a pak by klíček mělo jít vytáhnout - ovšem která to je, to netuším. V každém případě, když jsem se ptal, co dělat, kdyby se to opakovalo, tak mi poradili vozit s sebou druhý klíček, abych auto mohl zamknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 Nebo mít KESSY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merluzoo Vloženo 1. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Tak vyřešeno. Celé jsem to zvonu rozdělal a řadička byla asi málo naražená. Teď vše funguje jak má, ale díky za reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpl11 Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Ahoj,tu starou řadičku máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.