Shaney Vloženo 7. Říjen 2015 Vloženo 7. Říjen 2015 Zdravím, hned po studeném startu při prvním rozjezdu motor vynechává, jako by chtěl několikrát po sobě zhasnout(pak je vše OK). Stává se to vždy při prvním rozjezdu, i když motor není úplně studený, třeba i po 6-8 hodinách stání. Také se mi zdá že mám o něco vyšší spotřebu. Stává se to někomu? Co s tím? Napadlo mě se zeptat na fóru OII nebo OIII. Ale zatím počkám, jestli se někdo neozve tady. Motor 77kW, najeto přes 40tkm. Díky za odpovědi. Citovat
Shaney Vloženo 7. Říjen 2015 Autor Vloženo 7. Říjen 2015 Vlastně na OIII se ani nemá smysl ptát, to je už trochu jiný motor. Citovat
Effective Vloženo 7. Říjen 2015 Vloženo 7. Říjen 2015 Může to dělat přerušený(nakousnutý) kabel... Citovat
libero Vloženo 8. Říjen 2015 Vloženo 8. Říjen 2015 na diesle? ... @Shaney: môže to robiť niektorý vstrekovač ... Citovat
vormen Vloženo 8. Říjen 2015 Vloženo 8. Říjen 2015 to bude nějaká speciální SW vychytávka a lá VW :-D ,reklamovat, dostaneš nový auto. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.