hawkeye3 Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Zajimalo by mě jestli de namontovat svetlo do popelniku u fabky jak je tam tn bily obdelnik. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Bobík to má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedanus Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Taky ho mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=265960 bila dioda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 všechno jde i toto, pokuď máš osvětlenej zapalovač tak otázka 10minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 všechno jde i toto, pokuď máš osvětlenej zapalovač tak otázka 10minut A zapojíš to paralelně nebo sériově k tomu zapalovači? Předpokládám, že paralelně, ale nejsem elektrikář:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 všechno jde i toto, pokuď máš osvětlenej zapalovač tak otázka 10minut A zapojíš to paralelně nebo sériově k tomu zapalovači? Předpokládám, že paralelně, ale nejsem elektrikář:-) paralelně a k diodě dám do serie odpor (na vyrovnání napětí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 všechno jde i toto, pokuď máš osvětlenej zapalovač tak otázka 10minut A zapojíš to paralelně nebo sériově k tomu zapalovači? Předpokládám, že paralelně, ale nejsem elektrikář:-) paralelně a k diodě dám do serie odpor (na vyrovnání napětí) A jak velký odpor a jakou diodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 všechno jde i toto, pokuď máš osvětlenej zapalovač tak otázka 10minut A zapojíš to paralelně nebo sériově k tomu zapalovači? Předpokládám, že paralelně, ale nejsem elektrikář:-) paralelně a k diodě dám do serie odpor (na vyrovnání napětí) A jak velký odpor a jakou diodu? diodu si tam dej jakou chceš (barva, jas) a velikost 3mm, alejde tam dát i 5mm a odpor dle výpočtu je 680ohmů(dle lídí odsuď, prý to stačí), ale já dávam 1k2 a svítí to fajně, Bobik může potvrdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 A jak velký odpor a jakou diodu? diodu si tam dej jakou chceš (barva, jas) a velikost 3mm, alejde tam dát i 5mm a odpor dle výpočtu je 680ohmů(dle lídí odsuď, prý to stačí), ale já dávam 1k2 a svítí to fajně, Bobik může potvrdit taky můžu potvrdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 potvrzuji slova montéra i managera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 potvrzuji slova montéra i managera a co jsi pak ty ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 jednou v čase budoucím, budu všemu vedoucím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 jednou v čase budoucím, budu všemu vedoucím ředitel, dobrý den pane generální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=265960bila dioda Jen taková otázečka-"neuniká" pak to světlo při zavřeným popelníku?Resp. není při zavřeným popelníku v noci vidět, že v něm svítí světlo.Uvažuju totiž taky o nahrazení orig. osvětlení něčím výkonnějším (ledkou) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=265960bila dioda Jen taková otázečka-"neuniká" pak to světlo při zavřeným popelníku?Resp. není při zavřeným popelníku v noci vidět, že v něm svítí světlo.Uvažuju totiž taky o nahrazení orig. osvětlení něčím výkonnějším (ledkou) ... nene, mě neuniká, vše je v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=265960bila dioda Jen taková otázečka-"neuniká" pak to světlo při zavřeným popelníku?Resp. není při zavřeným popelníku v noci vidět, že v něm svítí světlo.Uvažuju totiž taky o nahrazení orig. osvětlení něčím výkonnějším (ledkou) ... nene, mě neuniká, vše je v pohodě Tak v tom případě to teda zkusím též s tou ledkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 a potřebuješ i malej kousek plastu, aby ti držela na jednom místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Dík všem montérům a ředitelům, hned co se k tomu dostanu to vyzkouším! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=265960bila dioda nemůžeš si prosimtě ten popelník nejdříve uklidit? je to přece tvoje vizitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 svetlo okolo neunika strasne moc penez a blbosti a vizitka? svou reputaci si tu zhorsit uz nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Potřebuju poradit taky s osvětlením - sice ne popelnika ale zapalovače. Semse trochu hrabal v autě, měl sundany kryty tunela a po smontovani mi nesvítí zapalovač. Zapalovač funguje ale nesvítí. Jakým způsobem se da ten zapalovač vytahnou ven - bez demontaže plastu. V zapalovači jsou nějaké diody nebo žarovička. Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Dělal jsem nedávno osvětlení popelníku (zelená auto LED ) a bral si šťávu ze zapalovače a bez demontáže středního plastu ho asi nevyndáš. Pokud jsem se dobře všiml (zapalovač jsem nevyndával)tak je tam zvrchu zasunutej a zacvaklej. Zkus povolit všechny šrouby (2x popelník vzadu, 3x popelník vpředu), nadzvednou střední plast a protáhnout tam ruku a zkusit to nahmatat a zapalovač vytlačit. Já jsem takhle bez demontáže toho plastu vycvakl konektor ze zapalovače a mohl na něj tak napájet dráty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagnerr Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Zajimalo by mě jestli de namontovat svetlo do popelniku u fabky jak je tam tn bily obdelnik. dik Jak namontovat? Já tam to světlo mám z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karol 2002 Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Zajimalo by mě jestli de namontovat svetlo do popelniku u fabky jak je tam tn bily obdelnik. dik Jak namontovat? Já tam to světlo mám z výroby. nie kazdy z nas to ma namontovane od vyroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.