Publikováno Září 19, 200618 r Zajimalo by mě jestli de namontovat svetlo do popelniku u fabky jak je tam tn bily obdelnik. dik
Září 19, 200618 r všechno jde i toto, pokuď máš osvětlenej zapalovač tak otázka 10minut A zapojíš to paralelně nebo sériově k tomu zapalovači? Předpokládám, že paralelně, ale nejsem elektrikář:-)
Září 19, 200618 r všechno jde i toto, pokuď máš osvětlenej zapalovač tak otázka 10minut A zapojíš to paralelně nebo sériově k tomu zapalovači? Předpokládám, že paralelně, ale nejsem elektrikář:-) paralelně a k diodě dám do serie odpor (na vyrovnání napětí)
Září 21, 200618 r všechno jde i toto, pokuď máš osvětlenej zapalovač tak otázka 10minut A zapojíš to paralelně nebo sériově k tomu zapalovači? Předpokládám, že paralelně, ale nejsem elektrikář:-) paralelně a k diodě dám do serie odpor (na vyrovnání napětí) A jak velký odpor a jakou diodu?
Září 21, 200618 r všechno jde i toto, pokuď máš osvětlenej zapalovač tak otázka 10minut A zapojíš to paralelně nebo sériově k tomu zapalovači? Předpokládám, že paralelně, ale nejsem elektrikář:-) paralelně a k diodě dám do serie odpor (na vyrovnání napětí) A jak velký odpor a jakou diodu? diodu si tam dej jakou chceš (barva, jas) a velikost 3mm, alejde tam dát i 5mm a odpor dle výpočtu je 680ohmů(dle lídí odsuď, prý to stačí), ale já dávam 1k2 a svítí to fajně, Bobik může potvrdit
Září 21, 200618 r A jak velký odpor a jakou diodu? diodu si tam dej jakou chceš (barva, jas) a velikost 3mm, alejde tam dát i 5mm a odpor dle výpočtu je 680ohmů(dle lídí odsuď, prý to stačí), ale já dávam 1k2 a svítí to fajně, Bobik může potvrdit taky můžu potvrdit
Září 22, 200618 r http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=265960bila dioda Jen taková otázečka-"neuniká" pak to světlo při zavřeným popelníku?Resp. není při zavřeným popelníku v noci vidět, že v něm svítí světlo.Uvažuju totiž taky o nahrazení orig. osvětlení něčím výkonnějším (ledkou) ...
Září 22, 200618 r http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=265960bila dioda Jen taková otázečka-"neuniká" pak to světlo při zavřeným popelníku?Resp. není při zavřeným popelníku v noci vidět, že v něm svítí světlo.Uvažuju totiž taky o nahrazení orig. osvětlení něčím výkonnějším (ledkou) ... nene, mě neuniká, vše je v pohodě
Září 22, 200618 r http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=265960bila dioda Jen taková otázečka-"neuniká" pak to světlo při zavřeným popelníku?Resp. není při zavřeným popelníku v noci vidět, že v něm svítí světlo.Uvažuju totiž taky o nahrazení orig. osvětlení něčím výkonnějším (ledkou) ... nene, mě neuniká, vše je v pohodě Tak v tom případě to teda zkusím též s tou ledkou
Září 22, 200618 r http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=265960bila dioda nemůžeš si prosimtě ten popelník nejdříve uklidit? je to přece tvoje vizitka
Září 24, 200618 r svetlo okolo neunika strasne moc penez a blbosti a vizitka? svou reputaci si tu zhorsit uz nemuzu
Říjen 15, 200618 r Potřebuju poradit taky s osvětlením - sice ne popelnika ale zapalovače. Semse trochu hrabal v autě, měl sundany kryty tunela a po smontovani mi nesvítí zapalovač. Zapalovač funguje ale nesvítí. Jakým způsobem se da ten zapalovač vytahnou ven - bez demontaže plastu. V zapalovači jsou nějaké diody nebo žarovička. Dík za rady.
Listopad 15, 200618 r Dělal jsem nedávno osvětlení popelníku (zelená auto LED ) a bral si šťávu ze zapalovače a bez demontáže středního plastu ho asi nevyndáš. Pokud jsem se dobře všiml (zapalovač jsem nevyndával)tak je tam zvrchu zasunutej a zacvaklej. Zkus povolit všechny šrouby (2x popelník vzadu, 3x popelník vpředu), nadzvednou střední plast a protáhnout tam ruku a zkusit to nahmatat a zapalovač vytlačit. Já jsem takhle bez demontáže toho plastu vycvakl konektor ze zapalovače a mohl na něj tak napájet dráty.
Listopad 16, 200618 r Zajimalo by mě jestli de namontovat svetlo do popelniku u fabky jak je tam tn bily obdelnik. dik Jak namontovat? Já tam to světlo mám z výroby.
Listopad 16, 200618 r Zajimalo by mě jestli de namontovat svetlo do popelniku u fabky jak je tam tn bily obdelnik. dik Jak namontovat? Já tam to světlo mám z výroby. nie kazdy z nas to ma namontovane od vyroby
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.