Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zajimalo by mě jestli de namontovat svetlo do popelniku u fabky jak je tam tn bily obdelnik. dik

Bobík to má...

Taky ho mám...

všechno jde ;) i toto, pokuď máš osvětlenej zapalovač tak otázka 10minut

A zapojíš to paralelně nebo sériově k tomu zapalovači? Předpokládám, že paralelně, ale nejsem elektrikář:-)

A zapojíš to paralelně nebo sériově k tomu zapalovači? Předpokládám, že paralelně, ale nejsem elektrikář:-)

paralelně ;) a k diodě dám do serie odpor (na vyrovnání napětí) ;)

A jak velký odpor a jakou diodu?

diodu si tam dej jakou chceš (barva, jas) a velikost 3mm, alejde tam dát i 5mm a odpor dle výpočtu je 680ohmů(dle lídí odsuď, prý to stačí), ale já dávam 1k2 a svítí to fajně, Bobik může potvrdit

diodu si tam dej jakou chceš (barva, jas) a velikost 3mm, alejde tam dát i 5mm a odpor dle výpočtu je 680ohmů(dle lídí odsuď, prý to stačí), ale já dávam 1k2 a svítí to fajně, Bobik může potvrdit

taky můžu potvrdit

potvrzuji slova montéra i managera :D-_-

potvrzuji slova montéra i managera :D-_-

a co jsi pak ty ???

jednou v čase budoucím, budu všemu vedoucím :smich::p

jednou v čase budoucím, budu všemu vedoucím :smich::p

ředitel, dobrý den pane generální :worthy

Jen taková otázečka-"neuniká" pak to světlo při zavřeným popelníku?Resp. není při zavřeným popelníku v noci vidět, že v něm svítí světlo.Uvažuju totiž taky o nahrazení orig. osvětlení něčím výkonnějším (ledkou) ...

Jen taková otázečka-"neuniká" pak to světlo při zavřeným popelníku?Resp. není při zavřeným popelníku v noci vidět, že v něm svítí světlo.Uvažuju totiž taky o nahrazení orig. osvětlení něčím výkonnějším (ledkou) ...

nene, mě neuniká, vše je v pohodě ;)

nene, mě neuniká, vše je v pohodě ;)

Tak v tom případě to teda zkusím též s tou ledkou -_-

a potřebuješ i malej kousek plastu, aby ti držela na jednom místě ;)

Dík všem montérům a ředitelům, hned co se k tomu dostanu to vyzkouším!

svetlo okolo neunika

strasne moc penez a blbosti :D a vizitka?

svou reputaci si tu zhorsit uz nemuzu :p

• 3 týdny později...

Potřebuju poradit taky s osvětlením - sice ne popelnika ale zapalovače. Semse trochu hrabal v autě, měl sundany kryty tunela a po smontovani mi nesvítí zapalovač. Zapalovač funguje ale nesvítí. Jakým způsobem se da ten zapalovač vytahnou ven - bez demontaže plastu. V zapalovači jsou nějaké diody nebo žarovička. Dík za rady.

• 1 měsíc později...

Dělal jsem nedávno osvětlení popelníku (zelená auto LED :) ) a bral si šťávu ze zapalovače a bez demontáže středního plastu ho asi nevyndáš. Pokud jsem se dobře všiml (zapalovač jsem nevyndával)tak je tam zvrchu zasunutej a zacvaklej. Zkus povolit všechny šrouby (2x popelník vzadu, 3x popelník vpředu), nadzvednou střední plast a protáhnout tam ruku a zkusit to nahmatat a zapalovač vytlačit. Já jsem takhle bez demontáže toho plastu vycvakl konektor ze zapalovače a mohl na něj tak napájet dráty.

Zajimalo by mě jestli de namontovat svetlo do popelniku u fabky jak je tam tn bily obdelnik. dik

Jak namontovat? Já tam to světlo mám z výroby.

Jak namontovat? Já tam to světlo mám z výroby.

nie kazdy z nas to ma namontovane od vyroby :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.