Kejbitch Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Zdravím všechny, mám takovej kuriózní problém. Měnil jsem zámek na fabii bez centrálu, protože nešel otevřít. Zámek jsem odvrtat, rozebral, dveře povolila a nainstalovat jsem zámek nový - pro centrál. Zároveň jsem objednal novou vložku, na kterou čekám. Problém se ale opakuje, opět nejde otevřít zvenčí, zevnitř... Nápady? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejbitch Vloženo 23. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Podotýkám, že byl funkční a zkontrolovaný před montáží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Příliš našponované lanko k venkovní klice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 a preto si pri takýchto prácach vždy poznačím prvotnú polohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejbitch Vloženo 26. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 Díky pánové, pomohlo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.