Tucnak88 Vloženo 27. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 Zdravím všechny. Mám Citigo 44kw, najeto 51000km. Mám drobný problém s řazením jedničky a dvojky. Při vypnutém motoru jdou všechny rychlosti řadit normálně, pokud ale nastartuji nejde tam jednička ani dvojka zařadit. Ostatní převody bez problémů. Při jízdě jdou řadit všechny převody, ale když zastavím třeba na světlech a vyřadím, tak tam pak jedničku nemohu dostat.-( Po zahřátí tam jde aspoň dvojka... Spojka kontrolována v servise, všechno ok, měřili mi i dráhy řazení a taky v pořádku, dokonce mi i dolili 2dl oleje do převodovky, ale problém to nevyřešilo. Nepomáhá ani opětovné sešlápnutí spojky. Někdy pomůže, když hodně zatlačím páku řazení do leva, opravdu silou, a pak tam rychlost vklouzne. Bohužel né vždy. Pokud se ale kola pohnou, jdou zařadit všechny rychlosti. Zatím to řeším podřazením na jedničku, když dojíždím na křižovatku a na parkovištích zpátečkou. Stačí rozpohybovat auto dopředu nebo dozadu a jednička tam jde... Prosím poraďte děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaroslav.kollert Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 dobrý den,mám stejný problém s řazením, najeto cca 33000km. Co jste s tím dělal ??Dotazoval jste se již před delší dobou . dík za odpověď. J. 724220927 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 1. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 No ja bych to tipl na spojku ... rachta na volnobeh, po seslapnuti ztichne? Tucnak by mel napsat jak to nakonec vyresil ... Ale bude to asi jeden z tech co se zeptaji na prblem a kdyz se vyresi, tak uz se tu neobjevi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaroslav.kollert Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 Za studena ten problém není, to jde řadit bez problémů, je to až po ujetí cca 1 km a zastavení. Při "pohybu " jde řadit dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 Myslim chovani spojky, pri stani rachta a po stlaceni se sklidni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.