Bidlo62 Vloženo 28. Duben 2019 Sdílet Vloženo 28. Duben 2019 před 8 hodinami, Khoon napsal: Ahoj, rozchodil někdo mapy Q2_2019 ?? Jde Vám o přístoj Garmin Move & Fun od Garminu (Navigonu) ? Jestli ano, já jsem dnes úspěšně upgradoval na Q2 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khoon Vloženo 28. Duben 2019 Sdílet Vloženo 28. Duben 2019 Super a mohu požádat o postup? Nějako se mi neukazuje mapa. Zkoušel jsem přepsat veškeré soubory map i nfs ve složce navigonu, zkoušel jsem i všechny soubory ve složce map vymazat a nakopírovat tam ty stažený 2019 a nefunguje to... mapy se mi v navigaci nevykreslí :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bidlo62 Vloženo 28. Duben 2019 Sdílet Vloženo 28. Duben 2019 před 9 minutami, Khoon napsal: Super a mohu požádat o postup? Nějako se mi neukazuje mapa. Zkoušel jsem přepsat veškeré soubory map i nfs ve složce navigonu, zkoušel jsem i všechny soubory ve složce map vymazat a nakopírovat tam ty stažený 2019 a nefunguje to... mapy se mi v navigaci nevykreslí ? Takže 1) mapy jsem stáhl zde: https://1fichier.com/?b1h76g5pyz8ef6cb4onj Startovací soubor mám upravený podle danikd https://forum.skodahome.cz/topic/133931-navigace-move-fun/?page=7https://forum.skodahome.cz/topic/133931-navigace-move-fun/?page=7 takže vše mám na kartě....... Stažený soubor jsem rozbalil, obsah adresáře nfs jsem zkopíroval a nasypal do adresáře map, ten jsem celý zkopíroval na kartu /NAVIGON/map. (starý adresář map jsem předtím komplet smazal). Kartu jsem vrazil do navigace, restartoval, skočil do nastavení Navigace - prostřední tlačítko Další funkce - Nastavení - Zobrazit mapu -na straně 3 jsem zkontroloval, že to jsou mapy Evropa Stav Q2 2019. Pak jsem cvičně navolil cestu do práce, a ono to makalo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khoon Vloženo 28. Duben 2019 Sdílet Vloženo 28. Duben 2019 Díkas za návod, snad to takhle rozchodím ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bidlo62 Vloženo 30. Duben 2019 Sdílet Vloženo 30. Duben 2019 V 28. 4. 2019 na 21:05, Khoon napsal: Díkas za návod, snad to takhle rozchodím ? Tak ještě doplnění- to samé mi funguje při nakopírování do paměti přístroje. Vybraný obsah adresáře map ze staženého souboru (nevybral jsem všechny mapy), doplněný o všechny soubory z adresáře nfs jsem zkopíroval do adresáře /NAVIGON/map v přístroji. potom restart a maká to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khoon Vloženo 30. Duben 2019 Sdílet Vloženo 30. Duben 2019 Moc děkuji za rady, taky mi to už chodí ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 Prozradí mi prosím někdo, proč mi to ukazuje jen napůl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 Zkus reset podrzenim zapinaciho tlacitka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 už jsem zkoušel i tovární nastavení a nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 (editace) Ty ostatni hodnoty jsou OK, rostou jak maji? Jinak bych to videl ozkouset v jinem aute a pravdepodobne Navi KO ... Diagnostika nic nerika? Editováno: 24. Červen 2019, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 A co zkusit očistit kontakty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 No tak to snad delal, ale proc by pres ten CAN-LIN neco slo a neco ne ze ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 Diag nic... Původně jsem myslel že to výrobce neporesil na verzi cng ale předevčírem jsem viděl fotky v jinem vláknu a tam to ukazovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 Melo by, myslim ze pri prvotnim setupu navigace jde vybrat CNG i elekrika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 Zní to pravděpodobně... To mohli dát do menu ke km/míle, co teď, fresh pomůže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 Udelej ve freshi zalohu, pka HW reset ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 26. Červen 2019 Sdílet Vloženo 26. Červen 2019 Zda se ze vyřešeno, po nahrání nového firmware přes fresh funguje, asi měl v sobě cng balíček ?Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 10. Září 2019 Sdílet Vloženo 10. Září 2019 Kdo bude chtít nový Multifunkční přístroj Move&Fun pro Citigo tak ve škodovce je nyní v akci za 3.139 kč ! Odkaz : https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/multifunkcni-pristroj-move-fun-1st051235ex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 10. Září 2019 Sdílet Vloženo 10. Září 2019 Kdo bude chtit pouzity, tak budu za cca 1-2 mesice púrodavat muj pouzity za mnohem levneji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kafee17 Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 V 10. 9. 2019 na 13:20, danikd napsal: Kdo bude chtit pouzity, tak budu za cca 1-2 mesice púrodavat muj pouzity za mnohem levneji :) Ahoj,dáš mi nějaký kontakt? Súrně teď sháním. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kafee17 Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Ahoj,jen malý poznatek. Koupil jsem teď Move&Fun z druhé ruky,najdřív nešel do mého Up!,tak jsem to nakonec zkusil absolutně naformátovat přes fresh. Nejenže bez problému vše funguje,ale po znovu připojení k PC,si fresh myslí,že je to nový přístroj a nabídl mi zdarma Q2/2019,i přes to,že předtím jako M&F nabízel naposledy 2014... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Cau, tak mapy mas, to ej dobre ...Nabidlo ti to proto ze jeste ten pristroj nikdy nikdo neregistroval. Ted mas myslim 2 aktualizace zdarma a pak utrum :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kafee17 Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 před 29 minutami, danikd napsal: Cau, tak mapy mas, to ej dobre ...Nabidlo ti to proto ze jeste ten pristroj nikdy nikdo neregistroval. Ted mas myslim 2 aktualizace zdarma a pak utrum :) No právě že,když to bylo ještě jako škoda,tak to psalo že už nemám narok na tu zdarma,ale když jsem to naformátoval,tak už to šlo. Navíc tam skočilo asi 10 služeb zdarma :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Aha, tak to je zajimavy, ze to nemaji osetrene striktne na SN ... to je dobra sance jak si stahnout mapy :) mylsim i pro ostatni ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bidlo62 Vloženo 3. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 V 1. 11. 2019 na 17:45, Kafee17 napsal: Ahoj,jen malý poznatek. Koupil jsem teď Move&Fun z druhé ruky,najdřív nešel do mého Up!,tak jsem to nakonec zkusil absolutně naformátovat přes fresh. Nejenže bez problému vše funguje,ale po znovu připojení k PC,si fresh myslí,že je to nový přístroj a nabídl mi zdarma Q2/2019,i přes to,že předtím jako M&F nabízel naposledy 2014... :-) Měl bych prosbičku, nešlo by mapy q2/2019 někam uložit (uloz.to, třeba) včetne *.nfs souborů? Osobně by mi stačilo Německo Rakousko, Maďarsko, Slovensko, Polsko a ČR.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.