Duben 28, 20196 r před 8 hodinami, Khoon napsal: Ahoj, rozchodil někdo mapy Q2_2019 ?? Jde Vám o přístoj Garmin Move & Fun od Garminu (Navigonu) ? Jestli ano, já jsem dnes úspěšně upgradoval na Q2 2019
Duben 28, 20196 r Super a mohu požádat o postup? Nějako se mi neukazuje mapa. Zkoušel jsem přepsat veškeré soubory map i nfs ve složce navigonu, zkoušel jsem i všechny soubory ve složce map vymazat a nakopírovat tam ty stažený 2019 a nefunguje to... mapy se mi v navigaci nevykreslí :-(
Duben 28, 20196 r před 9 minutami, Khoon napsal: Super a mohu požádat o postup? Nějako se mi neukazuje mapa. Zkoušel jsem přepsat veškeré soubory map i nfs ve složce navigonu, zkoušel jsem i všechny soubory ve složce map vymazat a nakopírovat tam ty stažený 2019 a nefunguje to... mapy se mi v navigaci nevykreslí ? Takže 1) mapy jsem stáhl zde: https://1fichier.com/?b1h76g5pyz8ef6cb4onj Startovací soubor mám upravený podle danikd https://forum.skodahome.cz/topic/133931-navigace-move-fun/?page=7https://forum.skodahome.cz/topic/133931-navigace-move-fun/?page=7 takže vše mám na kartě....... Stažený soubor jsem rozbalil, obsah adresáře nfs jsem zkopíroval a nasypal do adresáře map, ten jsem celý zkopíroval na kartu /NAVIGON/map. (starý adresář map jsem předtím komplet smazal). Kartu jsem vrazil do navigace, restartoval, skočil do nastavení Navigace - prostřední tlačítko Další funkce - Nastavení - Zobrazit mapu -na straně 3 jsem zkontroloval, že to jsou mapy Evropa Stav Q2 2019. Pak jsem cvičně navolil cestu do práce, a ono to makalo.....
Duben 30, 20196 r V 28. 4. 2019 na 21:05, Khoon napsal: Díkas za návod, snad to takhle rozchodím ? Tak ještě doplnění- to samé mi funguje při nakopírování do paměti přístroje. Vybraný obsah adresáře map ze staženého souboru (nevybral jsem všechny mapy), doplněný o všechny soubory z adresáře nfs jsem zkopíroval do adresáře /NAVIGON/map v přístroji. potom restart a maká to.
Červen 24, 20196 r Ty ostatni hodnoty jsou OK, rostou jak maji? Jinak bych to videl ozkouset v jinem aute a pravdepodobne Navi KO ... Diagnostika nic nerika? Upraveno Červen 24, 20196 r od danikd
Červen 25, 20196 r Diag nic... Původně jsem myslel že to výrobce neporesil na verzi cng ale předevčírem jsem viděl fotky v jinem vláknu a tam to ukazovalo
Červen 26, 20196 r Zda se ze vyřešeno, po nahrání nového firmware přes fresh funguje, asi měl v sobě cng balíček ?Diky
Září 10, 20196 r Kdo bude chtít nový Multifunkční přístroj Move&Fun pro Citigo tak ve škodovce je nyní v akci za 3.139 kč ! Odkaz : https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/multifunkcni-pristroj-move-fun-1st051235ex
Září 10, 20196 r Kdo bude chtit pouzity, tak budu za cca 1-2 mesice púrodavat muj pouzity za mnohem levneji :)
Říjen 1, 20195 r V 10. 9. 2019 na 13:20, danikd napsal: Kdo bude chtit pouzity, tak budu za cca 1-2 mesice púrodavat muj pouzity za mnohem levneji :) Ahoj,dáš mi nějaký kontakt? Súrně teď sháním. Díky
Listopad 1, 20195 r Ahoj,jen malý poznatek. Koupil jsem teď Move&Fun z druhé ruky,najdřív nešel do mého Up!,tak jsem to nakonec zkusil absolutně naformátovat přes fresh. Nejenže bez problému vše funguje,ale po znovu připojení k PC,si fresh myslí,že je to nový přístroj a nabídl mi zdarma Q2/2019,i přes to,že předtím jako M&F nabízel naposledy 2014... :-)
Listopad 1, 20195 r Cau, tak mapy mas, to ej dobre ...Nabidlo ti to proto ze jeste ten pristroj nikdy nikdo neregistroval. Ted mas myslim 2 aktualizace zdarma a pak utrum :)
Listopad 1, 20195 r před 29 minutami, danikd napsal: Cau, tak mapy mas, to ej dobre ...Nabidlo ti to proto ze jeste ten pristroj nikdy nikdo neregistroval. Ted mas myslim 2 aktualizace zdarma a pak utrum :) No právě že,když to bylo ještě jako škoda,tak to psalo že už nemám narok na tu zdarma,ale když jsem to naformátoval,tak už to šlo. Navíc tam skočilo asi 10 služeb zdarma :-)
Listopad 1, 20195 r Aha, tak to je zajimavy, ze to nemaji osetrene striktne na SN ... to je dobra sance jak si stahnout mapy :) mylsim i pro ostatni ...
Listopad 3, 20195 r V 1. 11. 2019 na 17:45, Kafee17 napsal: Ahoj,jen malý poznatek. Koupil jsem teď Move&Fun z druhé ruky,najdřív nešel do mého Up!,tak jsem to nakonec zkusil absolutně naformátovat přes fresh. Nejenže bez problému vše funguje,ale po znovu připojení k PC,si fresh myslí,že je to nový přístroj a nabídl mi zdarma Q2/2019,i přes to,že předtím jako M&F nabízel naposledy 2014... :-) Měl bych prosbičku, nešlo by mapy q2/2019 někam uložit (uloz.to, třeba) včetne *.nfs souborů? Osobně by mi stačilo Německo Rakousko, Maďarsko, Slovensko, Polsko a ČR..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.