wrack Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Ahoj, prosím máte někdo zkušenost s podobnou záležitostí? Při dobrzďování na posledních pár cm se autor párkrát zaklepe. Při úplném zastavení to ustane. Stejně tak při pomalounkém popojíždění, kdy mám pořád lehce sešlápnutou brzdu to lehce klepe. Když dobrzďuji na N tak to nedělá. Dříve mi auto podobně klapalo na neutrál s manuálem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Tak tohle jsem sám zvědav, já to mám práve s tím manuálem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aquilla Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 On 11/4/2015 at 6:04 PM, wrack said: Quote Ahoj, prosím máte někdo zkušenost s podobnou záležitostí? Při dobrzďování na posledních pár cm se autor párkrát zaklepe. Při úplném zastavení to ustane. Stejně tak při pomalounkém popojíždění, kdy mám pořád lehce sešlápnutou brzdu to lehce klepe. Když dobrzďuji na N tak to nedělá. Dříve mi auto podobně klapalo na neutrál s manuálem. ja mam dsg na O2 ale nic take mi to nerobi asi tj uz off topic. ale itak by ma zaujimalo, podarilo sa ti to vyriesit co bola chyba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.