kefak Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Zdravím, mám v plánu si pořídit zmíněný telefon, ale mám obavy o funkčnosti HF sady v autě s tímto mobilem. Máte někdo zkušenosti, jestli vše funguje jak má? Volání, hudba...? Samsung se řeší často. Děkuji za opdovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xavier Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 (editace) Mam Bolero a S6 edge, predtim S4 a oboje funguje bez problemu. Jen asi zalezi na konkretnim tipu HF.Ja mam nejake novejsi s hlasovym ovladanim , podporou Iphone6 atd.BT audio maj myslim jen ty novejsi..... ale zas se mi na boleru zobrazuje spatne tel. seznam. Na maxidotu bez problemu. Ten seznam jde resit aktualizaci firmware bolera, (proste HF je novejsi nez Bolero) ale k tomu jsem se jeste nedostal a asi ani nedostanu. Rychle volby jsem si nastavil, zbytek je na maxidotu nebo hlasove vytacim, takze do tel. seznamu pres Bolero vubec nelezu. Editováno: 23. Listopad 2015, autor: xavier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Myslím si, že to hodně omezuje(nemožnost volby telefonu přes Bolero) a není problém u mě přehrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.