Publikováno Listopad 17, 20159 r Jak vlozíte kola? Na střeše, kouli či uvnitř? Jaké příslušenství doporucujete?
Listopad 17, 20159 r Autor Příčníky na střechu šílenost, ztratil jsem chuť dávat kola na střechu. Nastal čas koupit na kouli 3+1
Listopad 17, 20159 r kola vozím na střeše a používám toto: http://www.obchodth.cz/12-thule-proride-591.html?gclid=CPn-5LCcmMkCFYU_Gwodi40CSw výhodou je, že to zvládá obsluhovat i moje manželka, a může tak s dětmi vyrazit sama. držák na kouli je dobrý kvůli lepší aerodynamice. Pro nakládání ovšem potřebuješ více místa a blbě se leze do kufru.
Listopad 17, 20159 r Autor To jsem měl doteď. Nafta mi žrala o litr a půl víc... asi to zkusím, mam tyto nosiče akorát musím koupit redukce z bmw pricniku. Je to proste jiný
Listopad 17, 20159 r Ja pouzivam na tazne od Thule variantu 3+1 a lezeni do kufru je velice jednoduche, Thulle to ma docela propracovane, ale je treba pominouti vetsi investici do tohoto drzaku.
Listopad 18, 20159 r Na rychlý převoz používám toto. http://www.adhk.cz/produkty-nosic-kol-na-zadni-dvere-detail-75981?gclid=CJOC_KCYmckCFRcTGwodFLsD_A protože víc jezdím na kole, než převážím kola.
Listopad 18, 20159 r asi bych si to nepořídil, ale má to sympatickou cenu, a ta je velmi důležitá - čím nižší cena, tím méně to láká zloděje a tím je větší šance, že si kolo nejen přivezu, ale i odvezu. Upraveno Listopad 18, 20159 r od Wittmann
Červen 6, 20169 r Gratuluju, že s tím bordelem na střeše lítáš tak rychle. Možná bys potřeboval zažít, co to je, když ti přistane nosič se 4 kolama na čelním skle...
Červen 7, 20169 r Autor To je trosku nereálný, najdi si video s Ogierem, jede s koly na wrc autě. Nesmis kupovat držák v obi nebo v Lidlu
Červen 8, 20169 r To je trosku nereálný, najdi si video s Ogierem, jede s koly na wrc autě. Nesmis kupovat držák v obi nebo v Lidlu To myslíš vážně tenhle tvůj výplod?
Červen 8, 20169 r Moc mu nedávaj. Vždy je dobré si připomenou, že v hlavách "kolemjedoucích" se může urodit jakýkoliv nápad.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.