Jochanan Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Zdravim Skodovaky, mam dotaz. Koupil jsem na bazaru usb/sd menic firmy zemex s oznacenim Zemex V2,urceny teda k vozu Smart, ale ma stejny mini iso konektor jak do skody. Adapter normalne zapojim do radia origo Skoda Symphony na CD (ovladani hlasitosti kolecko uprostřed) v diagnostice radio nakodovano mam pocit na 0403,at to komunikuje jako s cd menicem. V pameti zavad mi to hlasi,ze není komunikace s cd menicem. Při prpnuti na cd menic mi to vyhodi jen NO CD disk. Muze byt problém,ze je urceny pro Smarta? Mel by někdo napad? Rady? Diky Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Každé rádio má svůj protokol pro komunikaci s cd měničem. To že používají stejný mini iso konektor nic neznamená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 22. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Takze predpokladam,ze je mi ta krabicka ted k nicemu,co? Nedalo by se to nejak naprogramovat na tu spravnou komunikaci? Teda pokud by byla ta moznost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 (editace) Určitě ano, ale musíš sehnat program a ten ti nikdo nedá. To je nouhau firmy. Vřele doporučuji návštěvu stránek fi. stualarm.cz a tam si vybereš to pravé ořechové.kód 55usbvw003 Editováno: 22. Listopad 2015, autor: misumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 22. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Tak dik za info. Kdyby nahodou nekdo mel nekoho,kdo ma Smarta,tak ma krabicka je na prodej :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Miklas Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 Dobrý den,měl bych dotaz.Sice se nejedná o škoda symphony ( to mám také ) ale jedná se o originální navigaci MFD typ A. Koupil jsem ji od pána,měl jsem ji v golfu a líbil se mi zvukový výstup,ale zpět k věci. Koupil jsem ji od pána a dostal k ní i Yatour místo Cd changeru,což mně hodně potěšilo,protože nebudu muset transmitter používat.Nadšení ale netrvalo dlouho,všechno jsem zapojil tak jak má být a hledal jsem na internetu,jak na ten yatour nahrát písničky a stačí prý udělat složku CD01-CD06 kdy do každé složky se vejde asi 99písniček.Pár písniček jsem mahodil na CD01 složky,dal do yatour a nic,píše to všude NO CD krom pozice CD 5,tam to skáče mezi skladbou 16 a 99,každá jde několik vteřin bez zvuku a jiné CD nejde zvolit,protože to píše že není CD vloženo. Pak jsem zkusil jak jsem dal do složky CD01 pár písniček,tak je přejmenovat na 001,002,003 a tak dále...dám do Yatour a stále nic,stále to samé. Používal jsem na USB 3.0 32gb a tak i na USB 2.0 8gb a bez výsledku.Ze zadu Yatour svítí červená ledka,vypnu rádio,ledka zhasne....Můžete mi prosím poradit kde je chyba ? Popisuju špatně složky a dávám špatně písničky ? Musí se yatour pomocí diagnostiky spojit nebo se spojí sám ? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 23. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 Ja mam neco podobneho, ale takovou tu obyc zlutou krabicku z ciny a symphony cd. Me to obcas dela, ze to taky nevidi slozky. Vypnu a zapnu radio, a pak to jede. Podle me taky zalezi na typu karty/usb flesky, a v jakem systemu jsou naformatovany. Fat nebo Fat32, a taky velikosti. S 16gb uz jsem mel problem. Mam tam 4gb a zatim to jede. Ale mohlo by to fungovat lip no. A je taky treba pres diagnostiku nakodovat radio, ze mas cd menic. Bez toho ho radio neuvidi. Musis zkouset. Jeste me napada, zda mp3 nemaji nejake blokovani. V pc na ni klikni pravym a dej vlastnosti, pokud je tam blokovani, dej odblokovat a pak to zkus v radiu. Vic me nenapada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 23. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 Pak napis [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.